Call of Duty Championshipissä kisataan miljoonapalkinnosta / Uutiset / pelaaja.fi

Call of Duty Championshipissä kisataan miljoonapalkinnosta

10.01.2014 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
6
Call of Duty Championshipissa jälleen miljoonapalkinnot

Julkaisija Activision on paljastanut Call of Duty Championshipin, tämänvuotisen Call of Duty -turnauksen, jossa joukkueet ympäri maailman kilpailevat miljoonan dollarin palkintopotista.

Xbox 360 -konsolilla pelattavan turnauksen alkuvuodesta järjestettävissä karsinnoissa valikoidaan 32 parasta Call of Duty: Ghosts -joukkuetta ympäri maailman. Finaaliturnaukseen selviytyy 13 nelihenkistä joukkuetta Amerikasta, 13 Euroopasta, 4 Aasian-Tyynenmeren alueelta sekä 2 Afrikasta ja Lähi-idästä.

Miljoonapalkinnosta kiinnostuneet suomalaiset joukkueet kilvoittelevat yhdestä paikasta lopputurnauksessa tanskalaisten, norjalaisten ja ruotsalaisten kanssa 9. helmikuuta järjestettävässä esikarsinnassa. Kisaan osallistuakseen kaikkien joukkueen jäsenten tulee olla vähintään 18-vuotiaita tammikuun 9. päivään mennessä, jonka lisäksi vähintään kahden joukkueen jäsenen tulee olla karsintamaan/-alueen asukkaita.

Lopputurnaus järjestetään Los Angelesissa 28.-30. maaliskuuta. Karsinnoista selviytyneet joukkueet saavat finaalipaikan lisäksi matkat ja majoitukset turnauspaikalle. Turnaus on seurattavissa Major League Gamingin MLG.tv -verkkopalvelussa. Lisätietoja kilpailusta osallistumisohjeineen on luettavissa Major League Gamingin verkkosivuilla.

Lähde: Activision

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Lockdownn kuva
Lockdownn

Siinä on kyllä sellainen rahasumma kyseessä ettei pitäisi motivaation kanssa olla ongelmia :D

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn

Kerrassaan ovela markkinointitemppu: kaikki ihmiset eivät välttämättä halua uusinta CoDia, mutta miljoona dollaria kelpaa tietenkin, joten heille ei jää muuta vaihtoehtoa kuin ostaa Ghosts.

Käyttäjän FatTepi kuva
FatTepi

aika huima harppaus kun eikös se ollut viime vuonna 400k ja nyt miljoona. vois kyllä muistakin peleistä olla tämmöisiä turnauksia.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Pelkästään seuraamisen iloksi kaikenlaisia rahaturnauksia saisi olla enemmän. Osallistuminen on sit eri asia. Aina voi kokeilla karsintoja, mut kaiken peliajan käyttäminen yhteen peliin on toinen juttu. Mieluummin seikkailen useammissa pelimaailmoissa. Niin ja liekkö nuo taidotkaan riittäis mihinkään asti rahapeleissä, vaikka on kuinka pelannu koko elämänsä.

Käyttäjän Leipuri kuva
Leipuri
Lainaus käyttäjältä JNyknn

Kerrassaan ovela markkinointitemppu: kaikki ihmiset eivät välttämättä halua uusinta CoDia, mutta miljoona dollaria kelpaa tietenkin, joten heille ei jää muuta vaihtoehtoa kuin ostaa Ghosts.

Porukkahan aina sanoo, että CoD on lapsellisen helppoa refleksihippaa niin nyt on näytön paikka mennä nappaamaan kovat tuntiliksat tosta turnauksesta.
Enpä usko, että Suomesta löytyy jätkiä joilla olisi rahkeet viedä potti kotiin.

Käyttäjän TheCpp0 kuva
TheCpp0 (ei varmistettu)
Lainaus käyttäjältä Leipuri

Porukkahan aina sanoo, että CoD on lapsellisen helppoa refleksihippaa.

Monikohan näistä "CoDi on aivottoman helppoa höpöhippaa" -väittäjistä puhuvat kokemuksen puolesta?

Ja on muuten aika kova potti. Kuinkahan moni yllämainitun tyypin pelaaja mahtaa mennä nolaamaan itsensä tuonne turnaukseen. . . . No ei. Onnee vaan kaikille tonne.

Kiinnostaa nähdä onko näiden majorklaanien kuten Opticin ja FaZen tyyppejä pelaamassa.