Call of Duty: Modern Warfare 3 räjäytti pankkeja voimalla - ennätys uusiksi / Uutiset / pelaaja.fi

Call of Duty: Modern Warfare 3 räjäytti pankkeja voimalla - ennätys uusiksi

11.11.2011 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
62

Call of Duty: Modern Warfare 3 on suurin viihdelanseeraus koskaan. Activision on ilmoittanut pelin tuottaneen yhteensä yli 400 miljoonaa dollaria ja myyneen noin 6,5 miljoonaa kopiota ensimmäisenä päivänään jo pelkästään Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa. Näin taakse jää viime vuonna tittelin napannut Call of Duty: Black Ops 360 miljoonan dollarin myynneillään.

Call of Duty on samalla ensimmäinen viihdesarja, joka on onnistunut haalimaan kyseisen saavutuksen kolmena vuotena peräkkäin. Putki sai alkunsa Modern Warfare 2:n kerättyä ensimmäisenä päivänään noin 310 miljoonaa dollaria.

Activisionin toimitusjohtaja Bobby Kotick hehkutti samalla Call of Duty -sarjan ylittäneen myynneillään eräiden tuottoisimpien elokuvasarjojen (Star Wars, Taru sormusten herrasta) lipputulot.

Lähde: Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän SuperSanttu kuva
SuperSanttu

"Ei kommentteja"
???????
Missä CODhaterit? Missä viipyvät oi niin hyvin perustellut argumentit miksi MW3 on kokeilematta paska?

Käyttäjän janneus kuva
janneus

:O Ohho..... Kaverilistoja katellut niin ei ois uskonut. Luulin että mw2 olisi myynyt CoD:sta eniten, sillä sen julkaisun aikoihin JOKAISELLA oli se. Blopsin tullessa suurimmalla osalla, ja nyt mw3:n kanssa vain muutamalla frendilistalla olevalla.

Käyttäjän Hooumeri kuva
Hooumeri

Huomatkaa, että kyseessä vain _Ison-Britannian_ ja _Yhdysvaltojen_ myynnit.
Eiköhän tuo vastaa kysymykseen: "Miksi?".

Nimim. bad kideihin kyllästynyt...

Käyttäjän Malarkey kuva
Malarkey

Aika huikeat nuo myynnit kyllä on vuodesta toiseen.

Käyttäjän JiPez kuva
JiPez

Lampaat ostaa

Käyttäjän Peura kuva
Peura

Muksut tuota näyttäs pelaavan aika lailla, ei niitä kiinnosta Battlefieldit, koska niissä tarvii tehdä jotai muutakin kun, pelkästää painaa hiiren vasenta nappia ja tähdätä... Onneksi niitä ei näy BF:ssä... Saakeli hajosi korvat siihen kiljumiseen, kun joskus erehdyin kokeilemaan CoD4 netissä ja siitä eteenpäin olenki sitte kaikki CoDit jättäny hyllyyn. Sama meno vuodesta toiseen. Hyvä silti että myy ja niinhän se menee, että ei se ole tyhmä ketä pyytää vaan se joka maksaa... Tässä tapauksessa 15 kesäset ja siitä reippaasti alaspäin, muunmuassa siskonpoika 13vee tykkää codeista, BF ei kelpaa kuulemma koska liian vaikea... :> Hienoo meininkii ei voi muuta sanoa...

Käyttäjän VivaEmptiness kuva
VivaEmptiness

Omistan jokaisen, ikää 20-vuotta. Hienoa yleistämistä Peura.

Käyttäjän Kapache kuva
Kapache

Kaikki on myös täällä tullut omistettua ja ikää lähemmäs 30. Joskus on hauska pelata kieliposkella, kun battlefieldiä pitää pelata hampaat irvessä, ettei ketään ala huutelee kun ei tee tehtäviä. CODin pelaaminen vaan on hauskempaa.

Ja peura aika hyvä kokemus sulla on codeista. "kokeilin kerran cod4 netissä". Mistä hemmetistä voit tietää mitä se meno on sen jälkeen ollut? Oletko maan alaisen paikan Tyhmä? :D. Ainiin codissa on muuten mahdollista mutettaa jos jonkun ääni alkaa nyppimään. Villi veikkaus, että itse olet juuri täyttänyt 18v ja olet nyt "aikuinen" etkä jaksa enää kuunnella ns. heliumien piipitystä.. Koitahan kasvaa viellä muutama vuosi ja ymmärrät kantani :D

BF3 on hyvä peli, niinkuin on MW3:kin. Molemmat erillaisia, eikä näin voi vertailla kumpi on parempi. Typerää tuhlata aikaa "fanittamiseen". Sama pätee konsolien vertailuun.

Haters gonna hate. Peace!

Käyttäjän Teppo-Man kuva
Teppo-Man

Hyvät käyttäjä arvostelut on saannu. Cod 4 edelleen paras

Käyttäjän Peura kuva
Peura

Sanotaan nuihin nyt kyllä ja ei. Meinasin näin yleisesti, että suurin osa tuosta nuoremmasta väestöstä on Codin puolella ja ei, en fanita Battlefieldiä, siellä vaan on vähän rauhallisempaa menoa kun Codissa ja sen verran olen pelannut kumpaisiakin, että tiedän kyllä mistä puhun/kirjotan. Ja kyllä, olen nähnyt ja kuullut mitä se on codissa ja jos se yhtään helpottaa asiaa, kyllä niitä battlefieldissäki vastaan tulee, tosin mikrofoniin kirkusta saati sitä älytöntä kiroomista ja pärräämistä on huomattavasti vähemmän BF puolella.. Ja vastaus ikäkysymykseen, 22. Kiitos. Ja mitä vielä. Anteeksi, että pahotin vanhempien aikuisten mielen tuolla kommentilla, ei ollu tarkotus repiä sydäntä rinnasta.

Ja ei, en ole tyhmä. Hullu olen kyllä, mutta en uskoakseni tyhmä. Ja vielä kysymys, olenko sanonut fanittavani Battlefieldiä? Olen codeja pelannut perkeleesti ykkösestä siihen neloseen asti, ehkä jopa enemmän kun battlefieldiä, jotta se siitä. Nyt vaan yleisesti se pelaaminen painottuu Battlefieldin puolelle valitettavasti koska isommat mapit ja jokseenkin se rauhallisempi meininki jotta kiitos, älkää vihatko enempää.

Toistan, en fanita kumpaakaan, koska se ei ole minun juttuni, valita yhtä ja vihata toista. Enkä edelleenkään sano, että CoDit olisi paskoja pelejä.

Jos ei kerrasta teksti uppoa, lukekaa uudestaan ja vetäkää ne omat johtopäätöksenne siittä.

Niin tuo tyhmä maksaa hommelista sen verran, että se tuli vähän väärin, pahoittelen siitä kovasti. Älkää pliis ottako itseenne. Siitä vissii porukka näkeekin punaista. Unohtakaa se.