Call of Duty: Modern Warfare Remasteredin itsenäistyminen vahvistui / Uutiset / pelaaja.fi

Call of Duty: Modern Warfare Remasteredin itsenäistyminen vahvistui

24.06.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
12

Call of Duty: Modern Warfare Remasteredin on tullut viimein aika itsenäistyä. Activision on vahvistanut virallisesti, että Call of Duty 4:n ehostettu versio saapuu myyntiin PlayStation 4:llä kesäkuun 27. päivä ja Xbox Onella sekä pc:llä "myöhempänä ajankohtana".

Saataville Modern Warfare Remastered tuodaan niin digitaalisena kuin levyllisenä. Hintaa sille kertyy noin 40 euroa.

Paketti saapuu varustettuna niin pelin kampanjalla kuin sen moninpelimuodoilla. Moninpelikarttoja siinä piisaa 16 kappaletta, eli pelin noin 15 euron Variety Map Pack -lisäsisältö ei ole siis osa diiliä.

Aiemmin Call of Duty: Modern Warfare Remastered on ollut hankittavissa vain osana Call of Duty. Infinite Warfaren erikoisversioita.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Jaa, taidampa lainata itseäni edellisestä uutisesta:

Lainaus

[u]Virheet jotka Activision teki tämän pelin kanssa:[/u]
1. Antoi sen vain Infinite Warfaren erikoisversion ostajille ja kehtasi kutsua sitä vaihtoehdoksi jos ei uudesta COD:ista pidä.
2. Ei sisällyttänyt lisäsisältöjä peliin ja myi niitä sitten jälkikäteen 5€ kalliimmalla hinnalla kun 2007 alkuperäinen.
3. MIKROMAKSUT lisättiin peliin!
...juu, ei kiitos.

Nyt voidaan lisätä listaan julkaista peli uudestaan levyllä ja digitaalisesti erikseen ja siltikin jättäen lisäsisällön pois. Miksi ihmiset tukee näin röyhkeää rahastusta?

Käyttäjän henkka007 kuva
henkka007

Pitää ostaa tämä. Tämä taitaa olla ainoa COD, jonka olen ihan loppuun asti pelannut. Ostin kyllä infinite Warfare Pro Legacy Edition, kun sen sai melkein normaalin hinnalla alennuksesta.

Käyttäjän HarttZa kuva
HarttZa

Niikun osasi odottaakkin, täytyy poimia nyt tämä, en jotenkin lämmennyt idealle että haluaisin steam kirjastooni sen uuden cod kikkareen :F

Käyttäjän Fortzon kuva
Fortzon

Olisin ollut tästä kiinnostunut silloin julkaisussa mutta nyt kuukausien aikana Activision on tehnyt MWR:stä sen verran paskan (mikromaksut, vanhat dlc:t myydään uudelleen kalliimpana), etten tätä enää osta. 40€:n hintalappu on myös liian paljon tästä pelistä.

Käyttäjän frozen kuva
frozen

Kun tuli pelattua tämä yksinpeli läpi niin en muistanukaan kuinka huono juttu tuo jatkuvasti spawnaavat viholliset tässä pelissä olikaan

Käyttäjän OsKu kuva
OsKu

Kova hinta noinkin vanhalle pelille, olkoonkin että on remaster.

Käyttäjän jonchu kuva
jonchu

Julkasussa makso 20-30e kun tuli samassa paketissa kun infinite warfare ja nyt erikseen kallimmalla myydää ja sit kartat vielä kalliimmalla kans kun ennen.. eikös joku sanonu julkasussa että mw ei tule myyntiin omana pelinä?

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Ostan hyllyyn homehtuun sitten kun sen saa alle kympillä.

Käyttäjän HarttZa kuva
HarttZa
Lainaus käyttäjältä Fortzon

Olisin ollut tästä kiinnostunut silloin julkaisussa mutta nyt kuukausien aikana Activision on tehnyt MWR:stä sen verran paskan (mikromaksut, vanhat dlc:t myydään uudelleen kalliimpana), etten tätä enää osta. 40€:n hintalappu on myös liian paljon tästä pelistä.

Nojaa, itse ostaisin vaikka maksaisi 60e. Ei oikee original clientti toimi ja servuja ei ole jne. Aina valmis maksamaan nostalgiasta, vaikkakin ei 100% ole ihan samanlainen kun original.

Haluun pelata -> en ulise hinnasta -> ostan pelin -> olen tyytyväinen. Niin yksinkertaista kun se on.

Käyttäjän PSPiraatti kuva
PSPiraatti

Halusin ostaa mutta sitten huomasin: ei servereitä eli sama p*ska P2P -systeemi kuin MW2:ssa jota pelaan edelleen koneella. Karttapaketti jossa mukana alkuperäiseen peliin jo julkaisussa kuuluneet kartat, hintaan lisätty vitonen lisää. Avattavat laatikot eivät haittaisi mutta niihin piilotettu ihan pelin tasapainoa rikkovia aseita. Hyvästi Call of Duty ja Activi$ion..

Nostoja