Call of Duty -veteraanien uusi peli paljastui viimein – tässä on Titanfall / Uutiset / pelaaja.fi

Call of Duty -veteraanien uusi peli paljastui viimein – tässä on Titanfall

10.06.2013 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Respawn Entertainmentin Titanfall on julkistettu viimein virallisesti. Call of Duty -luoja Vince Zampella saapui Microsoftin E3-tilaisuudessa esittelemään uuden räiskintäpelinsä, jonka luvataan vievän moninpeliräiskintägenren uuteen suuntaan tuoden yksinpelikampanjoiden eeppiset hetket osaksi verkkopelaamista.

Titanfallin toiminta pyörii futuristisen räiskeen keskellä, minkä pitäisi näkyä vaihtelevana pelattavuutena. Pelaajat pääsevät hyödyntämään siinä niin vauhdikasta lähestymistapaa esimerkiksi rakettirepuilla kuin myös raskaampaa toimintaa omilla mecha-roboteillaan.

Pelin on vahvistettu hyödyntävän pilven välityksellä tapahtuvaa tietojenkäsittelyä. Siitä vuoti myös julkisuuteen tietoja hiljattain.

Titanfall saadaan Xbox Onelle, Xbox 360:lle ja pc:lle ensi kevään aikana. Sen julkaisee EA.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kaheli98 kuva
kaheli98

No haistakaa paska koska ei tuu ps4

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Halon ja COD:n lapsi, jonka veli on Lost Planet? :D Ei siinä, ihan hyvältä vaikuttaa mutta tuo ADHD-meininki ainakin Gears Judgmentissa ärsytti, niin toivottavasti se ei tämän kohdalla ole koko ajan tuota miltä se näytti: seinähyppelyä ja muuta pomppimista ympäriinsä ilman minkäänlaista taktisen ajattelun tarvetta (ellei lasketa sitä, minkä seinän kautta haluaa hypätä).

Lainaus käyttäjältä kaheli98

No haistakaa paska koska ei tuu ps4

Heh, itse olisin toivonut että Sonylta olisi tullut jotain hyvää (nyt ei juuri ole verrattuna MS:n tarjontaan), jolloin valinta olisi ollut helppo. Nyt pitää miettiä että valitseeko pelit, 100 euroa lisämaksua ja rajoitukset, vai vapaamman koneen halvemmalla mutta vähemmän (minua) kiinnostavilla peleillä :P

Käyttäjän Bleemak kuva
Bleemak

Hienolta näyttää. Ja onneksi tulee PC:lle :D.

Käyttäjän -raffision- kuva
-raffision-
Lainaus

Hienolta näyttää. Ja onneksi tulee PC:lle Laughing out loud.

Amen