Call of Duty: World at Waria kohtaan huikeat odotukset / Uutiset / pelaaja.fi

Call of Duty: World at Waria kohtaan huikeat odotukset

13.11.2008 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
28

Call of Duty: World at War ilmestyy kauppoihin huomenna. Treyarchin kehittämä Call of Duty -jatko-osa vie suositun pelisarjan takaisin toisen maailmansodan taistelukentille.

Call of Duty: World at Warilta odotetaan suuria. Pelin edellinen osa, Modern Warfare, on yksi tämän sukupolven parhaita ja myydyimpiä pelejä. Niinpä World at Warilla on todella suuret saappaat täytettävinään.

Analyytikko Doug Creutz uskoo pelin ainakin osittain vastaavan odotuksiin. Creutzin mukaan World at War tulee myymään noin 5,5 miljoonaa kappaletta pelkästään Yhdysvalloissa. Pelin neljättä osaa on myyty tähän mennessä maailmanlaajuisesti yli kymmenen miljoonaa kappaletta, joten analyytikon mukaan World at Warin myynnit tulevat liikkumaan samassa luokassa pelin edeltäjän kanssa.

Pelien myyntejä vertaillessa täytyy kuitenkin pitää mielessä, että Modern Warfare julkaistiin vain PS3:lle, Xbox 360:lle, pc:lle ja DS:lle. Valtaosa pelin myynneistä tehtiin PS3:lla ja Xbox 360:llä. World at War sen sijaan tullaan näkemään Xbox 360:llä, PS3:lla, PS2:lla, Wiillä, DS:llä ja pc:llä.

Call of Duty: World at Warin voi poimia kaupoista huomenna.

Lähde: Edge

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

NO eikös CoD4 ole myynyt kolmella alustalla lähes 11 miljoonaa? On mahdollista, että 5,5 millin raja rikkoontuu vaikka WW2 peli onkin.

Käyttäjän Snakeleader kuva
Snakeleader

Luulenpa kyllä että pelkästään se, että COD4 oli niin hyvä siivittävää pelin hyviin myyntilukuihin. Itse olen ollut todella yllättynyt pelin saamista arvosanoista, onhan peliä kehuttu jopa parhaaksi 2.maailmansodan peliksi.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

peli sai ign:ssä 92.

Käyttäjän petrijuh kuva
petrijuh

Sitten joskus, kun tuo Resistance 2 on tullut kahlattua läpi ;). Siihen väliin saattaa tulla vielä Killzone 2 .Tulen sen sitten joskus varmasti ostamaan.

Käyttäjän Riley kuva
Riley

voihan tuo olla jopa mahollistakin, mut epäilenpä kuiteski, vaikka ihan hyvä peli kyseessä onkin...

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

No iha hyviä arvosanoja saanut.Mutta en osta vaikka henki menis.

MIKSI VIIKON TOP 5 EI VAIHDU KOSKAAN??

Käyttäjän Monco Carser kuva
Monco Carser

COD4:sta hypetettiin mielestäni silloin niin paljon enemmän mitä World at Waria on nyt. Monet ovat lisäksi haukkuneet siinä aina jotakin ominaisuutta. Varmaankiin myy hyvin, mutta tuskin pystyy täyttämään 4:n saappaita.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Täyttää nelosen saappaat helposti. Toisaalta jos CoD4:seen tulisi (mitä ei tule tapahtumaan) kymmenen uutta moninpelikarttaa ja pari uutta on-line moninpelimuotoa, niin moni jättäisi WaW:n ostamatta.

Tässä itsekseen naureskellut, kun noita loistavia arvosteluja lukenut, että kuinkakohan moni "en ikinä tule ostamaan Treyarchin roskaa, mieluummin syön hattuni" -kaveria tällä hetkellä marinoi hattujaan.

Käyttäjän FEAR kuva
FEAR

Voipi olla että rikkoo ton 5.5 miljoonan rajan. Muta en usko sen juuri hirveen paljon enemmän myyvän.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

hiukan lisää arvosteluja pelistä
http://www.gamerankings.com/itemrankings/launchreview.asp?reviewid=977656

http://www.gamerankings.com/itemrankings/launchreview.asp?reviewid=977682

http://www.metacritic.com/games/platforms/pc/callofdutyworldatwar

taitaa nyt hiukan hävettää tota porukkaa ketkä mesosivat aiemmin että treyarch ei osaa tehdä pelejä.