Call of Duty: WWII paljastui virallisesti, julkaisupäivä ja traileri julki / Uutiset / pelaaja.fi

Call of Duty: WWII paljastui virallisesti, julkaisupäivä ja traileri julki

26.04.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
21

Activision on paljastanut virallisesti Call of Duty: WWII:n. Sledgehammer Gamesin johdolla kehitetty peli saa julkaisunsa Xbox Onella, PlayStation 4:llä ja pc:llä 3. päivä marraskuuta.

Virallisen paljastus tapahtui julkistustrailerilla, joka tarjoaa ensimmäisen silmäyksen uuteen toisen maailmansodan räiskintään. Call of Duty WWII:n yksinpelikampanjan on ensisijaisesti määrä keskittyä Euroopassa vuosina 1944-1945 käytyihin konflikteihin yhden sotilasjoukkueen silmin, joskin matkalla nähdään myös viitteitä sodan aiemmista vuosista.

Taistelemaan kampanjassa päästään ainakin Ranskassa, Belgiassa ja Saksanmaalla.

Moninpelistä Activision on kertomassa lisää E3-messuilla kesäkuun 13.-15. päivän tienoilla. Ennen virallista julkaisua peli saadaan vielä suljettuun betatestiin.

Päivitys kello 20:30: Oma zombitila näyttäisi Call of Duty: WWII:sta myös vielä löytyvän.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän PukkiHD kuva
PukkiHD

Tuli kyllä pienet nostalgiapärinät, kun näin tämän trailerin. Ihan hyvä juttu, ettei tullut enempää scifiräiskintää. Olen pelannut jokaisen Call Of Dutyn moninpeliä satojen tuntien edestä, mutta Infinite Warfaren moninpeliä en jaksanut. Hyvä Activision!

Käyttäjän Galactus kuva
Galactus

En kyllä olisi uskonut olevani innostunut Call of Dutysta.

Käyttäjän Malarkey kuva
Malarkey

Hemmetin hyvältähän se näytti. Yksi syy lisää odottaa E3-messuja.

Käyttäjän lindario kuva
lindario

Kyllä tässä lupausta on, mutkun Pohjois-Ranska ja Belgia vaan ovat universumin tylsimmät paikat.

Käyttäjän Krademuzy kuva
Krademuzy

Kiinnostaa! Tosin koska pelaan PC:llä, en uskalla ennakkotilata sillä jos tulee (taas vaihteeksi) surkea PC-käännös niin harmittaahan se.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Äh, liian paljon Call of Dutya. En tiedä mitä edes odotin mutta ainakin trailerin perusteella sitä samaa toimintavuoristorataa kuin ennenkin. No, aikakausi on silti parempi kuin mitä se nykyaikainen tai scifi-meno.

Itse en missään vaiheessa ole pitänyt COD:issa modernista menosta ja en koskaan edes kyllästynyt toiseen maailmansotaan. Johtunee myös siitä, että en ole kauheasti räiskintöjä pelaillut, joten ei ole ollut niin paljon mitä tulla ulos korvista asti. Olenkin pelannut vain COD 2:n, MW:n ja MW 2:n. Viimeksi mainittu oli jo niin tylsää että siihen jäi ja ensimmäinen pelaamani taas oli ainakin siihen aikaan mitä mainioin teos.

Käyttäjän Armaceptor kuva
Armaceptor

Usko ja järki meinasi lähteä Infinite Warfarea pelatessa, mutta tämä sai sentään suupielet kääntymään ylöspäin.

Käyttäjän jonchu kuva
jonchu

Porukka jaksaa tätä varmaa pelata viikon kun tajuaa taas et netti peli on samaa kuraa kun ennenki. Juostaa pieniä kenttiä ympäri tapetaa ja kuollaa kokoaja ja kill streak helvettiä eli samaa kaavaa eri aikakaudella ja uusil skineil

Käyttäjän partajeesus kuva
partajeesus

Ensimmäinen cod jota ei tarvitse ostaa.
On kyllä niin nähty tuo koko WW2 jo.

Käyttäjän Joulupukki kuva
Joulupukki

Hyvältä näyttää ja ostoon menee.