Call of Duty: WWII:n moninpeli näyttäytyy uudella trailerilla / Uutiset / pelaaja.fi

Call of Duty: WWII:n moninpeli näyttäytyy uudella trailerilla

13.06.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Uusi traileri Call of Duty: WWII:sta on ilmaantunut julkisuuteen. Osana Sonyn E3-lehdistötilaisuutta Activision toi esiin ensimmäisiä näytteitä pelin verkkopuolesta tyylitellyssä kuosissa.

Osana videon YouTube-kuvausta Activision on mennyt hieman myös yksityiskohtiin moninpelin luonteesta. Perinteisen Create a Class -järjestelmän sijaan tarjolle peli tarjoaa tällä kertaa uudenlaisen Division-järjestelmän, jossa sotilailleen pääsee valitsemaan yhden viidestä eri osastosta, jotka kukin hyödyntävät omia uniikkeja kykyjään. Odotettavissa on myös War-tila, jossa sotimiseen tuodaan lisäväriä erilaisilla taistelun edetessä ilmenevillä tavoitteilla.

Call of Duty: WWII julkaistaan PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle 3. marraskuuta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän janneus kuva
janneus

Traileria katsoessa luulin että se oli singlestä.

Käyttäjän LordSipuli kuva
LordSipuli
Lainaus käyttäjältä janneus

Traileria katsoessa luulin että se oli singlestä.

Sama. Aika erilainen aikaisempiin monninpeli paljastustrailereihin verrattaessa.

Paljon näytti myös Battlefieldilta. Oli bayonet chargea, liekinheitintä, tankkeja ja lentokoneita ja lapiota niskaan. Saa sitten nähdä miltä peli valmiina näyttää. Nyt tuli vähän meh olo.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Meno kovin COD mutta kyllä tämä silti iskee selvästi enemmän kuin nykypäivä tai tulevaisuus. En tiedä mikä näissä vanhan ajan menoissa niin kiehtoo mutta niin se vain tekee. Ehkä joku tietynlainen puhtaus, ettei ole hirveää määrää eri aseita ja niiden virityksiä sun muita lisäosia, vaan homma on yksinkertaisempaa. Tosin epäilen että tässäkin on nuo olemassa mutta se on se, miltä se tuntuu ja näyttää.

No, en minä tätä silti osta. BF1:kin on vielä korkkaamatta ja en kuitenkaan muutenkaan hirveästi pelaile moninpelejä.

Nostoja