Uutta Call of Dutya liikkeellä miljardin dollarin arvosta – mutta kiinnostuivatko pelaajat? / Uutiset / pelaaja.fi

Uutta Call of Dutya liikkeellä miljardin dollarin arvosta – mutta kiinnostuivatko pelaajat?

6.11.2013 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
23

Call of Duty -sarjan uusin osa saapui kauppoihin eilen tiistaina, eikä mitenkään pienessä mittakaavassa. Julkaisija Activision on ilmoittanut, että se on tuupannut Call of Duty: Ghostsia jälleenmyyjille myytäväksi yhteensä yli miljardin dollarin arvosta.

Parhaillaan ei kuitenkaan ole tiedossa, miten hyvin peliä on saatu kuluttajien käsiin. Vuosi sitten Activision juhlisti, kuinka Call of Duty: Black Ops II nimenomaan takoi 500 miljoonaa dollaria ensimmäisen 24 tunnin aikana kuluttajamyynneillään. Miljardin dollarin saavuttamiseen se tarvitsi 15 päivää.

Activisionin mukaan "miljoonat pelaajat" pelaavat parhaillaan toki Ghostsia jo netissä. Tällä hetkellä sen pitäisi myös olla suosituin peli Xbox Livessä.

Julkisuuskuvansa kannalta Activision on tänä vuonna ollut mielenkiintoisessa tilanteessa, sillä vasta syyskuussa pelitalo Take-Two juhlisti, kuinka Grand Theft Auto V takoi pelikaupoissa arvioilta miljardi dollaria kolmessa päivässä. GTA V saikin näin esimerkiksi paikan Guinnessin ennätystenkirjassa myyntinopeutensa ansiosta, mihin juuri Activision toivoi tuovansa vielä muutoksen.

Call of Duty: Ghosts on parhaillaan virallisesti saatavilla PlayStation 3:lle, Xbox 360:lle, Wii U:lle ja pc:lle. Myös PlayStation 4- ja Xbox One -versiot tekevät tuloaan.

Lähde: Activision (Businesswire)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi

Eiköhän tämän osta, sitten kun bäfään kyllästyy joskus, kunhan nettikoodi ei ole edellisen tasoista haista paskaa.

Käyttäjän Fanitonpoika kuva
Fanitonpoika

Ghosts on kyllä ollut ainakin minulle pettymys. Mietin pelin hankkimista, mutta testattuani sitä kaverilla päätin jättää pelin kauppaan. Ghosts ottaa todella paljon takapakkia Bops 2:een verrattuna. Kaikkein hauskinta on, että pelin pc vaatimukset ovat todella kovat, mutta peli ei näytä bops 2:ta paremmalta.
Tässä video, joka esittää suurimman osan pelin vioista: WTF Is...Ghosts

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Ei kiinnostuttu!!!! Sori...

Käyttäjän Romster kuva
Romster

Joo kyllä voin omakohtaisesta kokemuksesta sanoa että kannattaa jättää PC-versio kauppaan..

edit: Nyt saa tehdä viikonloppuna ylitöitä, että saa maksettua tämän turhakkeen pois omatunnolta, tuli vielä hölmönä collectors edition ennakkovarattua.

Käyttäjän Majur1 kuva
Majur1

Taitaapi jäädä miljardi myynnit saamatta =D Toivottavasti ihmiset tosiaan ymmärtävät, että ei nää vuosipäivitykset ole pelaajien kannalta todellakaan hyvä juttu. Battlefield 4:kin julkastiin omasta mielestäni turhan pikaisesti kolmosen jälkeen vaikka pari vuotta siinäkin meni. Nyt loppuvuonna on julkaistu ja julkaistaan niin paljon kovia pelejä vähän jokaiselle ja kuka tarvitsee paremman FPS:än (lue:BF4) jälkeen mitään muuta FPS:ää. BF4 sitäpaitsi tarjoaa lähes kaiken nettipelaajalle mitä CODitkin ja vielä paljon paljon enemmän.

Käyttäjän AKT4 kuva
AKT4

Perus PR:ää. Ollaan kateellisia GTAV:n myynnille, joten sanotaan että mepäs päästiin miljardiin 2 päivässä (kun GTAV pääsi kolmessa päivässä muistaakseni). Ainoa vaan, kuten PR-viestissäkin sanotaan, mutta helposti missaa jos ei lue kunnolla, niin kyseessä on tosiaan vaan toimitukset myyjille.
Myyntiluvut on varmasti muuten varsin vaikuttavia kyllä.

Eipä peli hirveästi kiinnosta. Etenkään kun näkee kuinka paska PC-versiokin on.

Käyttäjän redshift kuva
redshift

Ei tämä Black Ops 2:en myyntejä hätyytä, sanokoon Activision mitä hyvänsä. Ja kyllä jäi ne GTA:n ennätykset rikkomatta.

Käyttäjän SomethingGrand kuva
SomethingGrand

Toivottavasti ei voita yhtään mitään ennätyksiä, sen verran laimea tuotos että ei tämä niitä ansaitse.

Käyttäjän Ellipsis kuva
Ellipsis

Kova yritys piestä GTA V:n myynnit?

Käyttäjän Ihmemies978 kuva
Ihmemies978

Vaikka onnistuisikin omasta mielestä Cod Ghostia ja GTA V:ta ei voi "verrata", koska GTA on kuitenki vain X360 ja P3:selle ja Codi monelle plättärille. Tietenkin tämä on vain oma mielipiteeni.