Call of Dutyn tekijät: Ei enää ikinä toista maailmansotaa! / Uutiset / pelaaja.fi

Call of Dutyn tekijät: Ei enää ikinä toista maailmansotaa!

12.03.2008 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
71

Infinity Ward ei ole enää innostunut toisesta maailmansodasta. Call of Duty 4 on ollut huippumenestys ja ensimmäinen sarjan peli, joka ei sijoitu toiseen maailmansotaan. Kolmannen Call of Dutyn teki toinen tiimi ja niin tekee myös viidennen, joten on mahdollista, että se sijoittuu taas toisen maailmansodan ympäristöihin.

Infinity Ward sitä vastoin ei aio enää palata taaksepäin. Call of Duty 2:n valmistuttua tiimin jäsenet vannoivat, etteivät enää koskaan työskentele toisen maailmansodan parissa.

Lähde: Game Set Watch

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Loistavaa. Olen jo niin kyllästynyt WW2 aiheisiin räiskintöihin....niitä on varmaan viimeiset 10 vuotta tehty kuin liukuhihnalta.

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

Kuulostaa musiikilta korvilleni. Olen todella kiitollinen Infinity Wardille COD 4 ja toivon että tältä tiimiltä tulisi vain kaikki COD osat,sillä näillä herroilla on sotapeli hallussa.

Käyttäjän axelius kuva
axelius

onhan se jo ihan tarpeeks puitu aihe.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Haluan kokea normandian maihinnousun hd:nä :(

Käyttäjän pizzza44 kuva
pizzza44

mahtavaa... kyllästyin tohon 2. maailmansotaan liittyviin peleihin jo aikoja sitten...

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Toivottavasti vain tiimi seuraavan Codin takana on samaa mieltä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

WW2 ei ole peleissä paha asia, jos se on laadulla toteutettu.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

WW II on joo ihan riittämiin esiintynyt räiskintä peleissä. Muut pelityypit on sitten asia erikseen, esim. rpg kyllä kelpais mulle.

Mutta tuo cod:n kohtalo ei kiinnosta pätkän vertaa, on meinaan niin p*ska peli sarja, half-lifen jälkeen alan yliarvostetuin.

Käyttäjän Kane kuva
Kane

1+1=2 teorialla 5nen tulee olemaan toisessa maailmansodassa. Ensinnäkin IW ei tee sitä vaan 3sen tehnyt yhtiö, ja 3sen tehneet hakevat nettisivuilla tyyppejä jotka "ovat kiinnostuneet toisesta maailmansodasta". Eli tästä siis tulee 2 sarja-haaraa kuten sanoin(ellei 3sen tehnyt tiimi päätä itsekin muuttaa tyyliä).

Ja ymmärrän IWn mietteitä. Olivathan ne tekemässä Medal of honoria(?) pitkään ja hyvän palautteen saaminen 4sesta ja mahdollisuus oikeasti tutustua nykysodankäynnin taktiikoihin kädestä pitäen eikä vain lukea niistä kirjoista ja katsoa kuvia on varmasti mukavampaa!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Yeah.. we need Vietnam! Oikeasti, saisi tulla vaikka Vietnamiin liittyvä CoD. Niin vähän kun sitä sotaa käsitteleviä pelejä on, hyviä semmosia.