Capcom kertoo Resident Evil 4:n uudelleenjulkaisusta: luvassa sivutehtäviä, nopeusreaktiot poistuvat / Uutiset / pelaaja.fi

Capcom kertoo Resident Evil 4:n uudelleenjulkaisusta: luvassa sivutehtäviä, nopeusreaktiot poistuvat

4.02.2023 // Kirjoittanut: Ira Hurskainen
3
Capcom kertoo Resident Evil 4:n uudelleenjulkaisusta: luvassa sivutehtäviä, nopeusreaktiot poistuvat

Resident Evil -pelien uudelleenjulkaisut jatkuvat tänä keväänä. Pelaajat pääsevät jälleen Leon S. Kennedyn matkaan, kun päivitetty Resident Evil 4 saapuu kauppojen hyllyille 24. maaliskuuta 2023.

Pelin kehitellyt ja sen myös julkaiseva Capcom on paljastanut nyt hieman lisätietoja päivitetystä kauhuselviytymispelistään.

Studion mukaan uudistetussa versiossa pelaajat pääsevät esimerkiksi selvittelemään erilaisia sivutehtäviä. Nopeaa reaktiota vaativat QTE:t (quick-time event) on poistettu pelimekaniikoista, joten pelaajien ei enää tarvitse panikoida oikean toimintanapin löytämistä tiukoissa paikossa. Pelaajat voivat nyt myös kantaa mukanaan useampaa veistä, sillä ne hajoavat muutaman käyttökerran jälkeen. 

Lisäksi Ashley-hahmoon on tehty olellisia muutoksia. Tytöllä ei enää ole terveys-palkkia yläpuolellaan ja haavoituttuaan hänet täytyy käydä elvyttämässä ennen kuin matkaa pääsee jatkamaan. Hän pystyy myös avittamaan Leonia esimerkiksi ovien avaamisessa. Näillä päivityksillä hahmosta on ollut tarkoitus tehdä enemmän kumppanin kuin holhokin tuntuinen osa pelikokemusta.

Alkuperäinen Resident Evil 4 julkaistiin vuonna 2005. Päivitetty 2023 julkaisu saapuu PlayStation 4 ja 5 -konsoleille, Xbox Series -konsolille sekä pc:lle.

Alla Resident Evil 4 -remaken traileri.

Lähde: Game Informer, Game Informer (2), IGN

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zerodaunholy kuva
zerodaunholy

Odotan ja ostan! :)

Käyttäjän Hitman 47 kuva
Hitman 47

Pakko ostaa resident evil fanina :)

Käyttäjän JMNyyssonen91 kuva
JMNyyssonen91

Day one hankinta! Tulee olemaan varmaan paras RE peli tähän mennessä. Ainut asia mitä saisivat vielä julkaisuun viilata. On sade. Liian häiritsevää, enkä ole mielipiteeni kanssa yksin.