Capcom laittoi stopin fanitekoiselle Resident Evil 2 Rebornille, mutta... / Uutiset / pelaaja.fi

Capcom laittoi stopin fanitekoiselle Resident Evil 2 Rebornille, mutta...

17.08.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Italialainen pikkustudio Invader Games on lopettanut maailmalla paljon huomiota osakseen saaneen Resident Evil 2 Reborn -fanipelinsä kehityksen. Fanipelin oli tarkoitus olla Unreal 4 -pelimoottorilla tehty epävirallinen Resident Evil 2 -uusioversio, josta Invader Games oli vielä kesän aikana aikeissa julkaista alfaversion kaikkien saataville.

Resident Evil 2 Rebornin kohtaloksi koitui Capcomin virallinen Resident Evil 2 -uusioversio, jonka yhtiö paljasti viime viikolla. Projektin peruuntuminen ei ole kuitenkaan ollut ilmeisesti mitenkään turmiollinen Invader Gamesin porukalle. Tiimille on tarjottu nimittäin nyt mahdollisuutta tavata Capcomin henkilöstöä ja jakaa heidän kanssaan mietteitään virallisesta uusioversiosta.

– Capcom otti meihin yhteyttä ennen julkistustaan ja kysyi, jos viitsisimme lopettaa projektimme, sillä heillä oli pitkäaikaisempia suunnitelmia Resident Evil 2 -uusioversion suhteen. He ovat kutsuneet meidät kokoukseen keskustelemaan lisäideoista, Invader Gamesin virallisilla Facebook-sivuilla selostetaan intoa puhkuen.

Invader Games onkin ilmaissut olevansa parhaillaan iloinen siitä, että Reborn ehti herättää olemassaolonsa aikana näinkin paljon huomiota niin faneissa kuin Capcominkin sisällä. Se lisäksi vakuuttelee, ettei Rebornin parissa tehty työ mene hukkaan, vaan faniprojekti avittaa tiimiä vielä sen tulevissakin projekteissa.

Kirjoitushetkellä Capcomin virallinen Resident Evil 2 -uusioversio on vielä vasta hyvinkin alkutekijöissä. Yhtiö ei ole antanut toistaiseksi muun muassa mitään arviota pelin julkaisuajankohdasta tai edes asioista, joita se on suunnittellut laittavansa klassikkopelissä uusiksi.

Lähde: Invader Games (Facebook), Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän antti_1986 kuva
antti_1986

Todella tyylikkäästi capcom hoiti homman. Olisi ollut tylyä vaan laittaa toisten projekti jäihin. Hyvä että näin ei tapahdu. Toivottavasti silti ei tule tuo ohjattavuus ukkelin takaa viralliseen julkaisuun.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Ihme että ei ollut vaan tyly stoppi projektille oikeustoimilla uhaten. Toivon vaan nyt todella, että tuon faniprojektin pelityyliä ei oteta viralliseen remakeen. Voin sanoa, että innolla odottelu loppuu siinä kohtaa. Ei tarkoita ettenkö sitä varmaan pelaisi, mutta day one ostoksen sijaan se olisi alelaari ostos.