Capcom poistaa Marvel-mätkintöjään latauskaupoista

Capcom on pyyhkimässä laajalti ellei jopa kokonaan Ultimate Marvel vs. Capcom 3- ja Marvel vs. Capcom 2 -mätkintänsä digikaupoista. Yksityiskohdat operaatiosta ovat tosin samalla turhankin epäselvät.

14.12.2013 23:50

Capcomin taistelupelit Ultimate Marvel vs. Capcom 3 ja Marvel vs. Capcom 2 ovat poistumassa digimyynnistä ainakin kotikonsoleilla. Yhtiö kehoittaakin hankkimaan pelit lisäsisältöineen nyt, mikäli niihin haluaa vielä latauskauppapaikkojen kautta päästä käsiksi.

Tarkkaa poistumispäivää itse peleille ei ole vielä annettu. Lisäsisältöä ei Euroopassa olla kuitenkaan myymässä PlayStation 3 -versioon enää joulukuun 19. päivän jälkeen, kun taas Xboxilla myynti stoppaa 26. päivä.

Capcomin yhteisösivustolla tehty varsin epäselvä ilmoitus asiasta ei anna syytä sille, miksi pelit ovat tekemässä lähtöään. On kuitenkin spekuloitu, että Capcomin jonkinlainen yhteistyösopimus Marvelin kanssa olisi loppumassa.

Tiedossa ei ole, miten tapaus vaikuttaa PlayStation Vitan Ultimate vs. Capcom 3 -versioon. Ilmeisesti kotikonsolien Marvel vs. Capcom: Origins on pysymässä myynnissä.

Päivitämme uutista, mikäli Capcom saa jaettua lisätietoja poistoista.

Lähde: Capcom

Lisää luettavaa