Capcom rakastui Xbox 360:aan (päivitetty) / Uutiset / pelaaja.fi

Capcom rakastui Xbox 360:aan (päivitetty)

22.08.2006 // Kirjoittanut: LassiK
43

Capcomin syyskuun puolivälissä ilmestyvä Dead Rising yltää hetkessä miljoonamyyntiin, kertoo japanilaisen pelitalon edustaja Yhdysvalloissa. Tieto perustuu kauppojen tilauksiin ja Capcomin tuotantokapasiteettiin.

Xbox 360 -yksinoikeuspelin huippumenestys on rohkaissut Capcomin laajentamaan 360-tuotantoaan. Esimerkiksi Devil May Cry 4 pyritään kehittämään sekä PlayStation 3:lle että Xbox 360:lle, jolloin peli ilmestyisi molemmille alustoille samanaikaisesti. Capcom kertoi suunnitelmasta samaan aikaan puhuessaan Dead Risingin menestyksestä.

Dead Rising -pelimoottorilla pyörivä Lost Planet ilmestyy puolestaan yksinoikeudella Xbox 360:lle ensi vuoden alkupuolella.

Japanissa Xbox 360 on jäänyt myyntiluvuissa jopa vanhaa Xboxia heikommaksi, mutta Yhdysvaltain ja Euroopan markkinat riittävät Capcomille. Nähtäväksi jää yltääkö Dead Rising lähelle Resident Evil 4:n myyntilukuja, jonka GameCube- ja PS2-versiot ovat myyneet yhteensä yli kolme miljoonaa.

Dead Rising arvostellaan kolmen sivun suurarvostelussa syyskuun Pelaaja-lehdessä. Peli julkaistaan 15. syyskuuta.

Päivitys: Capcomin mukaan Yhdysvaltain yksikkö neuvottelee parhaillaan Japanin kanssa Devil May Cry 4:n Xbox 360 -versiosta PS3:n rinnalle, mutta kehitystyötä ei ole vielä aloitettu.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

piru makeelta näytti toi lost planet, tosta dead risingista en pidä, ulkonäöllisesti mutta devil may cryt o aina ollu hyviä pelejä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

HETKINEN; mistä tällainen tieto on muka tullut ulos? DMC4 on tällä hetkellä tulossa vain PS3:lle.

Käyttäjän Mael Duin kuva
Mael Duin

On kyllä tavallisen mukavaa nähdä että Dead Rising pärjää, itse kun olen jo fanittanut sitä pitkään. Nyt vaan laski into vähän kun kuulin ettei tuo peli tykkää SDTV:sta pahemmin. Mutta kyllähän tämä tulee ostettua, mutta ei nyt heti sen ilmestyessä kuitenkaan.
Ainiin, ja tuosta DMC4:sta, ette kai usko sitä pientä käännösvirhettä jossa oli että DMC4 tulisi myös 360:lle JA Wiille? Sillä se oli vain käännösvirhe ja asia oli niin ettei DMC4 tule muille konsoleille kuin vain PS3:lle.

Käyttäjän LassiK kuva
LassiK

Capcom kertoi DMC4-suunnitelmista samassa puhelussa Yhdysvalloissa, joissa Dead Risingin myyntimenestystä puitiin.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Hieno homma, että Capcom tekee pelejä 360:lle. Dead Rising ja Lost Planet ovat molemmat ostoslistalla..

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

MS on alkanut näköjään nappailemaan pelejä itselleen Sonyn puolelta. Ensin GTA ja nyt vielä tämäkin.

Hyvä niin, sillä X-box360:n ostaminen on koko ajan vain kannattavampaa ja täytynee itsekin hankkia se vielä tämän vuoden puollella.

Mgs4 XO-versiota odotellessa...

Käyttäjän OldHorny kuva
OldHorny

Oho, hienoa. Dead Risingia odotan kuin kuuta nousevaa ja kyllä Lost Planetkin hyllystä paikkansa löytää. Ja DMC4... nam.

Käyttäjän MasterTK kuva
MasterTK

Persus vieköön. Taas kommentoin vahingossa anonyymina. :)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

muut paikat eivät ole vielä raportoinu mitään tällaista :-(

Käyttäjän Rocky_Balboa kuva
Rocky_Balboa

Eeeh! Saa Capcom heittää virallista announcementtia ennen kuin uskon tuota DMC4-uutista. Toisaalta kyllähän se tuo Capcomille enemmän rahaa, jos julkaisevat pelin myös X360:lle. Capcomilla taitaa olla putki päällä.