Capcom on rekisteröinyt uusia tavaramerkkejä – nähdäänkö Dino Crisis viimein nykyisillä alustoilla?

Capcomin taannoiset tavaramerkkihakemukset on herättänyt toiveet uusista uusioversioista.

18.12.2019 08:58

Capcom on hakenut uusia tavaramerkkejä Japanissa, mikä on herättänyt toiveita mahdollisten uusioversioiden tai remasterointien olevan kehitteillä.

Hakemusten joukossa ovat Dino Crisis, DarkstalkersPower Stone ja Rockman. Tavaramerkit itsessään eivät luonnollisesti vahvista vielä mitään, sillä yhtiö voi uusia ne ainoastaan pitääkseen nimet hallussaan.

Rekisteröinti on kuitenkin herättänyt innokkaimpien fanien toiveet mahdollisista uusioversioista. Nämä pohjaavat pitkälti Capcomin hiljattaiseen kiinnostukseen uusia vanhempia klassikoitaan, joista aiemmin tänä vuonna julkaistu Resident Evil 2 Remake osoittautui myynti- ja arvostelumenestykseksi. Ensi vuonna ehostetun version saa puolestaan Resident Evil 3.

Lisätukea mahdollisille jälleennäkemisille antaa yhtiön syyskuinen sijoittajilleen pitämä tilikatsaus, jossa Capcom paljasti yhdeksi päätavoitteeksi ”horroksessa olevien IP:den herätys”.

Capcom ei ole kuitenkaan vahvistanut virallisesti muita uusioversioita olevan kehitteillä kuin Resident Evil 3:n saama käsittely.

Lähde: DualShockers

Lisää luettavaa