Capcom-tuottaja vihjaa: Resident Evil 2:n uusioversio saattaa olla tapahtumassa / Uutiset / pelaaja.fi

Capcom-tuottaja vihjaa: Resident Evil 2:n uusioversio saattaa olla tapahtumassa

31.07.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
7

Capcom on antanut vahvoja vihjauksia siitä, että Resident Evil 2 voisi vielä hyvinkin saada virallisen uusioversion.

Kuluvan viikon torstaina pelitalo julkaisi pelisarjansa virallisilla Facebook-sivuilla tilapäivityksen, jonka yhteydessä se pyysi sarjan faneja kertomaan, mitä he olisivat mieltä Resident Evil 2:n mahdollisesta uusioversiosta. Tilapäivitys paisui lopulta keräämään yli 10 000 kommenttia, minkä myötä Capcom-tuottaja Yoshiaki Hirabayashi julkaisikin tänään perjantaina toisen, astetta mielenkiintoisemman päivityksen.

– Heti sen jälkeen, kun RE HD Remaster -projekti saatiin päätökseen, aloitin itse asiassa laittamaan kasaan omia ideoitani "RE2-projektia" varten. Hioinkin sitä äsken hieman ja lähdin tapaaman pomoani esitelläkseni jo projektin peruskonseptin, Hirabayashi selitti.

Viestinsä yhteydessä Hirabayashi julkaisi myös oheisen kuvan.

Capcom-tuottajan Facebook-päivitys ei ole vielä virallinen vahvistus sille, että Resident Evil 2:n uusioversio olisi satavarmasti jo tekeillä. Se kuitenkin osoittaa, että yhtiö on noteerannut fanien kiinnostuksen uusioversiota kohtaan ja näin ollen mahdollisesti myös pohtinut, miten se voisi lähteä täyttämään fanien toiveita.

Osuvasti jo tovin aikaa tekeillä on ollut fanivoimin rakennettu uusioversio Resident Evil 2:sta. Fanipeli muovaa klassikkoa varsin reippaalla kädellä, sillä sen on tarkoitus olla paikoin jopa kovin Resident Evil 4:n kaltainen kokemus.

Lähde: Resident Evil (Facebook)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän MastaKillah kuva
MastaKillah

IMAGE(https://media0.giphy.com/media/FZuRP6WaW5qg/200_s.gif)

Käyttäjän Galactus kuva
Galactus

Toivottavasti tekevät ykkösen Gamecube remaken tyyliin eikä mitään nelosen tyylistä ohjattavuutta. Jos itse saisin päättää niin tekisivät ennemmin Dino Crisis remaken tai jatko-osan.

Käyttäjän Irezawa kuva
Irezawa

Jos uusivat yhtä hyvin kuin ykkösen niin kyllä kiitos!

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Vielä olisi itsellä pelaamatta ensimmäisen uusintaversio, kuten myös Revelationsin jatko-osa. Lisäksi tulossa on vielä Zero ja mahdollisesti tämä toisen osan uusinta. On ainakin Resident Eviliä ostettavaksi ja pelattavaksi.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Velipoika pelasi ton aikoinaan lukemattomia kertoja läpi. Yritti ilmeisesti rikkoa aina uudelleen läpipeluun nopeusennätystään. Ihmettelin, että miten jaksaa jauhaa samaa. Matti on tajuton Resident Evil fani!

Käyttäjän OsKu kuva
OsKu

Kerrassaan hienoa!

Käyttäjän Mavors kuva
Mavors

Annan rahani heti, kuten muihinkin RE-peleihin. Myös Chronicleseihin ja Outbreakeihin, vaikka olivatkin paskaa. Harmi ettei Outbreak Tall Oaks koskaan tullut.
Toivottavasti kakkosen jälkeen tekisivät myös kolmosen HD:na.