Capcom varoittaa pelaajia kriittisestä ongelmasta Resident Evil 4:n uusioversiossa – näin voit välttää etenemisen estävän bugin / Uutiset / pelaaja.fi

Capcom varoittaa pelaajia kriittisestä ongelmasta Resident Evil 4:n uusioversiossa – näin voit välttää etenemisen estävän bugin

1.04.2023 // Kirjoittanut: Toimitus
1

Capcom on varoittanut pelaajia Resident Evil 4:n uusioversiosta löydetystä kriittisestä ongelmasta.

Studion julkaiseman viestin mukaan Resident Evil 4 sisältää harvinaisen ongelman, joka voi estää pelaajia etenemästä pelissä. Capcom on myös julkaissut ohjeistuksen erityisissä olosuhteissa ilmenevän bugin välttämiseksi.

Ongelma voi ilmetä Resident Evil 4 -pelaajien löydettyä avainesineen kappaleen 12 alussa. Ongelman välttämiseksi pelaajien on vältettävä hyökkäämistä veitsellään, kunnes ilmoitus esineen keräämisestä on ilmestynyt kuvaruudun oikeaan yläreunaan. Mikäli esinettä ei ole ilmestynyt pelaajan varustesalkkuun, kehottaa Capcom lataamaan ennen kappaleen 12 alkamista sijoittuvan pelitallennuksen.

Capcom kertoo korjaavansa ongelman tulevassa päivityksessä, joka korjaa bugin myös pelaajien nykyisistä pelitallennuksista. Päivitykselle ei ole annettu julkaisuaikataulua.

Lähde: Capcom

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Aplay kuva
Aplay

Kerrassaan harmillista, muuuten hyväss pelissä "pieni" kauneusvirhe. No eihän nykyään uusia pelejä enää ikinä julkaista valmiina. Ihan hyväksyttäväähän tuo on, kun kyseinen remake on niin uutukainen.