Capcom varustautuu uuden sukupolven taistelupeliä varten / Uutiset / pelaaja.fi

Capcom varustautuu uuden sukupolven taistelupeliä varten

2.09.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Ultra Street Fighter IV jäänee tänä vuonna Capcomin suurimmaksi taistelupelijulkaisuksi, mutta se ei tarkoita, etteikö jotain uudempaakin olisi yhtiöllä hautumassa. Kuluvan viikon startattua Capcom-tuottaja Yoshinori Onon aloitteesta on tullut selville, että japanilaisyhtiö hakee parhaillaan työvoimaa seuraavaa taistelupeliään varten.

Capcomin työilmoitus paljastaa, että hakusessa yhtiöllä on nimenomaan kehittäjiä uuden sukupolven taistelupeliä varten. Capcom ei ole myöskään yksin syytämässä uutta mätkintäpeliä ulos, vaan se on jälleen kerran lyöttäytymässä yhteistyöhön myös Dimps-studion kanssa. Kyseinen pelitalo on aiemmin auttanut Capcomia myös Street Fighter IV:n ja Street Fighter X Tekkenin kanssa.

Nähtäväksi jää, mitä Capcom ja Dimps mahtavatkaan suunnitella keskenään. Vaikka Street Fighter onkin Capcomin suurin taistelupelisarja, on sillä kuitenkin erittäin värikäs historia taistelupelien kanssa muutenkin, kiitos esimerkiksi Darkstalkersin ja monien yksittäisempienkin taistelunimikkeiden. Kukaties, kenties yhtiöt uskaltaisivat lähteä luomaan tällä kertaa jälleen jopa jotain täysin uutta?

Lähde: Siliconera, Yoshinori Ono (Twitter), Imagica Digitalscape

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Bleemak kuva
Bleemak

Super Omega Maximum Street Fighter IV vain next-genille?

Käyttäjän Ville Arvekari kuva
Ville Arvekari

Street FIghter V, most likely. Olisin erittäin yllättynyt, mikäli neljättä osaa lähdettäisiin vielä hiomaan, ja sitäkin yllättyneempi, jos kyse olisi jostakin muusta. Jälkimmäinen yllättyminen saattaisi olla jopa positiivinen yllättyminen, mutta SFV:kin kelpaisi paremmin kuin hyvin.

Käyttäjän YritaEdes kuva
YritaEdes

Darkstalkers se ei ole, koska Darkstalkers Resurrection ei myynyt nimeksikään. CvS se ei ole, koska SNK:lla ei ole enään ketään vanhoista töissä. CvM se ei ole, koska Capcomilla ei ole varaa Marvelin lisenssiin ja CvM3 julkaisusta ei ole 12 vuotta. School Rival tai muu vanhempi peli kuten Red Earth se ei ole koska Capcom ei välitä. Se tulee olemaan Ultra-Super-Hyper-Mega-Giga-Alpha-Street-Fighter-V-Turbo-Third-Strike, koska Capcom.

Käyttäjän Megaman kuva
Megaman

Ai saakeli. Uus Street Fighter kun nasahtaa, niin tulee tiukka paikka tehokonsolin oston suhteen. Se on sellainen juna, josta mä en halua jäädä pois.

Nostoja