Capcomin Tokyo Game Show -pelit paljastettiin / Uutiset / pelaaja.fi

Capcomin Tokyo Game Show -pelit paljastettiin

3.09.2007 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
27

Capcom paljasti Tokyo Game Show -nimikkeensä. Tokion pelimessuilla nähdään Wiillä ainakin We Love Golf, Resident Evil: Umbrella Chronicles ja Zack & Wiki: Quest for Barbaros' Treasure. Mega Man Star Force 2 ja Wantame Music Channel Doko Demo Style edustavat DS-tarjontaa.

Tarjonnan pääosaa näyttelee tietenkin PS3:lle ja Xbox 360:lle tuleva Devil May Cry 4. Euroopassa Devil Kings -nimellä tunnetun pelin jatko-osa Sengoku Basara 2 Heroes näyttää, ettei PS2:nkaan puhti ole vielä lopussa.

Capcom ei vielä paljastanut kaikkia nimikkeitä, joten yllätyksiäkin saattaa olla vielä luvassa. Rohkeimpien toiveiden, huhujen ja arveluiden mukaan Resident Evil 5 on pelattavana messuilla suljettujen ovien takana, mutta virallisesti viidettä Resiä ei messuilla pelata.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Yanathan kuva
Yanathan

Hienoa! Mielestäni Capcom on aina allut yksi laadukkaimmista pelifirmoista monipuolisen pelitarjonnan ja laadukkaiden eeposten ansiosta. Tämänkin vuoden Tokyo Game Showssa Capcom esitteli rautaista pelitarjontaansa. Devil may Cry 4 ja Resident Evil 5 kuulostavat erinomaiselta! Onneksi kyseessä on vielä multiplattareita, niin ei tarvitse kenenkään nuolemaan näppejään.
Hienoa Capcom!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Miksi DMC on pääsosassa? Minua kiinnostaa Wii pelit paljon enemmän, vaikka kaikki edelliset DMCt omistankin. Nelosesta puuttuu sitä jotain, varmaan koska se tehdään XOn ehdoilla. Ei ole kovin vaikuttava PS3-peli, tosin ei myöskään XOlla. Dante on vieläkin yhtä dorka, vaikka ikääkin on karttunut ja Nero vielä pahempi.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Miksei uutta Street Fighteriä vaan jotain tyhjänpäiväisiä pelejä vain :(

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Odotan innolla uusia kuvia/videoita Umbrella chroniclesta. Devil may crykin kiinnostaa, mutta kun en Xboxia tai PS3:sta omista.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

hieno multiplattari

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Miksei uutta Street Fighteriä vaan jotain tyhjänpäiväisiä pelejä vain"

Tai Dino Crisista?

Käyttäjän Atezki kuva
Atezki

Capcomilla kovat piipussa. DMC4 on pakko-ostos ja niin on RE5, mutta se tulee vasta 2009, niin en vielä hirveämmin innostu.

Mutta millos se DMC4 tuleekaan?

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"hieno multiplattari"

Ai mikä? DMC4 ei ainakaan ole, eikä re5 jos hahmojen liikkeitä muokata... Siis peli on selvästi re4 in HD. Säälittävää CAPCOM. Miksi Leon... siis Chris liikkuu täysin samalla tavalla kuin Leon re4ssa. Sama pätee vihollisiin... Ei vakuuta. Ärsyttää.

Käyttäjän Skulltulla kuva
Skulltulla

No olis sielä enemmän Wii-pelejä voinut olla

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Tiettyhän DMC on pää-osassa kun isolla rahalla tehdään, ei siinä ole mitään erikoista. Ja tottakai se on isommassa osassa kuin..noh..we love golf? Wii pelit kiinnostaa tietty itseäkin