Lähes neljän vuoden tauon jälkeen kanadalaiskehittäjä Cabybara Gamesilta ollaan saamassa taas täysin uutta pelattavaa. Tammikuun 23. päivä Cartoon Network tuo latauskauppoihin studion kehittämän OK K.O! Let’s Play Heroesin, joka on samaa nimeä kantavaan animaatiosarjaan pohjautuva toimintamätkintä.

Yhdysvalloissa peli saadaan samanaikaisesti Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja pc:lle. Euroopan osalta julkaisussa on sen sijaan vielä hieman epäselvyyksiä. Cartoon Networkin julkaisuhistorian perusteella ei olisikaan ihme, jos OK K.O saapuisi täällä ensin pc:lle ja Xboxille samaan aikaan Amerikan kanssa ja hieman myöhemmin PlayStation 4:lle.

Edellinen Cabybara Gamesin peli on ollut alunperin vuonna 2014 julkaistu Super Time Force. Jo pidemmän aikaa studiolta on odotettu kyllä Xboxille ja pc:lle myös Below-nimistä seikkailua, mutta sen julkaisua on lykkäilty niin useasti, ettei sen tilasta ole enää juuri tietoa.

Muita Cabybara Gamesin tunnetuimpia pelejä ovat olleet Superbrother: Sword & Sworcery EP, Critter Crunch ja Might & Magic: Clash of Heroes.

Lisää luettavaa