Roolipelijätti BioWare ei ole hylkäämässä Mass Effect– ja Dragon Age -sarjojaan, studion pomo Casey Hudson vahvistaa. Tuoreessa blogikirjoituksessa Hudson myöntää studion työstävän salaisia projekteja, jotka varmasti ilahduttavat sarjojen faneja.

– Kuulemme teitä selvästi, haluatte BioWaren tekevän lisää Dragon Agea ja Mass Effectiä. Voitte olla huolehtimatta, studiolla piilee muutamia tiimejä rakentamassa salaisia asioita, joista tulette varmasti pitämään. Emme tosin ole valmiita kertomaan niistä vielä toviin, Hudson kirjoittaa.

Sarjojen tulevaisuus on huolestuttanut faneja, sillä seuraava Dragon Age -peli on ollut jo pitkään kehityslimbossa, kun taas Mass Effect -sarjassa täysin uuden luvun aloittanut Mass Effect Andromeda otettiin vastaan ristiriitaisesti.

Hudson myös vahvistaa, että BioWaren kehittämä Star Wars: The Old Republic -verkkoroolipeli on saamassa vuoden sisällä lukuisia uusia ominaisuuksia ja yllätyksiä. Mies uskookin, että tulevasta vuodesta tulee verkkoroolipelin mielenkiintoisin ja jännittävin.

BioWare on keskittänyt tällä hetkellä huomionsa suurimmilta osin uuteen Anthem-peliinsä, joka julkaistaan ensi vuoden maaliskuussa. Lienee sanomatta selvää, että pelin valmistumisen myötä studion päähuomio siirtyy kohti uusia projekteja.

Lähde: BioWare

Casey Hudson BioWare

Lisää luettavaa