Castle Crashers -kehittäjien humoristinen strategiapeli sai virallisen nimen

Lähes vuosi sitten paljastettu The Behemothin uusi vuoropohjainen strategiapeli kantaa vihdoin virallista nimeä.

9.7.2015 22:06

Indiekehittäjä The Behemothin järjestyksessään neljäs kaupallinen peli tullaan tuntemaan virallisesti nimellä Pit People. Studio paljasti nimen viimein tällä viikolla kutsuttuaan peliään lähes vuoden ajan ihan vain Game 4:ksi.

The Behemothin tuoreen blogikirjoituksen mukaan Pit People -nimi oli läsnä jo pelin ensimmäisessä konseptiluonnoksessa. Siinä keskeiseksi elementiksi oli asetettu areenataistelut, jotka nyt täysiverisessäkin pelissä näyttelevät enemmän tai vähemmän tärkeää osaa. Näin ollen varhainen nimi on saanut pysyä mukana projektissa aina tähän pisteeseen asti.

Virallisen nimen myötä Pit Peoplelle on nyt saatu samalla sekä virallinen logo että tietysti myös kotisivukin. Mikäli peli itsessään ei noin muuten ole vielä tuttu, kannattaa ohesta katsastaa Pit Peoplen alkuasetelmia esittelevä video. Se käy läpi pelin perusmekaniikkoja sekä antaa myös maistiaisen sen humoristisesta tarinankerronnasta.

Pit People on kehitteillä sekä Xbox Onelle että pc:lle.

Tällä hetkellä Pit People ei ole toki ainut peli, joka pitää The Behemothia kiireisenä. Studion takavuosien hitti Castle Crashers on nimittäin saamassa Xbox Onella myös remaster-version ja ilmeisesti vieläpä kuluvan kesän aikana. Tarkoituksena The Behemothilla olisi päivittää Xbox One -version lisät vielä jossain vaiheessa myös Castle Crashersin Steam-versioon.

Lähde: The Behemoth

Lisää luettavaa