Castlevania Advance Collection sekä ActRaiser-uusioversio paljastuivat – ja ne ovat pelattavissa vielä tänään!

Actraiser Renaissance lupaa laajentaa alkuperäistä kokemusta. Castlevaniat varustetaan puolestaan lisäominaisuuksilla.

23.9.2021 23:40

Tämän viikon perjantai on tuomassa mukanaan kaksin kappalein yllätysjulkaisuja.

Toinen näistä tapauksista on Konamin uusi kokoelmapaketti Castlevania Advance Collection, joka pakkaa sisuksiinsa kolme Game Boy Advancella aikoinaan nähtyä Castlevania-seikkailua sekä neljänen bonuspelin sarjan historiasta. Uusiojulkaisun myös pelit on varustettu muun muassa virheiden korjaamisen mahdollistavalla kelaustoiminnalla, pikatallennuksilla ja musiikkisoittimella. Peleistä on tuotu pelattavaksi myös muutama eri alueellinen versio.

Castlevania Advance Collectionin pelit ovat:

  • Castlevania: Circle of the Moon
  • Castlevania: Harmony of Dissonance
  • Castlevania: Aria of Sorrow
  • Castlevania: Dracula X

Saataville Castlevania Advance Collection on määrä tuoda vielä nyt perjantain aikana PS5:lle, PS4:lle, Xbox Seriesille, Xbox Onelle, Switchille ja Steamin kautta pc:lle. Hintaa sille kertyy noin 20 euroa.

Toinen yllätysjulkaisuista on saapunut Square Enixiltä, jolta on tupsahtanut saataville Super Nintendo -klassikon uusiksi muovannut Actraiser Renaissance. Uusi versio pitää sisällään niin alkuperäisen pelin toiminta- kuin kaupunkirakenteluosuuden, mutta laajentaa myös näitä muun muassa uusilla alueilla, monipuolistetulla pelattavuudella ja tuoreella pomotaistelulla.

Hinnaksi Actraiser Renaissancelle on muodostunut 30 euroa. Saataville se on tuotu PS4:lle, Switchille, pc:lle ja Android- sekä iOS-laitteille.

Lisää luettavaa