Castlevania jatkuu Netflixissä neljännellä kaudella – uusi Angry Birds -sarja ja Ryan Reynoldsin tähdittämä Dragon's Lair -elokuva myös tulossa / Uutiset / pelaaja.fi

Castlevania jatkuu Netflixissä neljännellä kaudella – uusi Angry Birds -sarja ja Ryan Reynoldsin tähdittämä Dragon's Lair -elokuva myös tulossa

28.03.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5
Angry Birds, Drgaon's Lair, Angry Birds, Netflix, Ryan Reynolds,

Netflix on vahvistanut jatkoa Castlevania-animaatiosarjalleen. Konamin klassikkopelien maailma pääsee elemään vielä suoratoistopalvelussa ainakin neljännen tuotantokauden verran.

Tiedossa ei vielä ole, milloin uusi kausi nähdään ja kuinka pitkä siitä on muodostumassa. Sarja on parhaillaan kokonaisuudessaan 22 jakson mittainen. Kesällä 2017 saapunut ensimmäinen kausi koostui aikoinaan vain neljästä jaksosta, kun syksyllä 2018 ilmestynyt kakkoskausi oli kahdeksan episodin mittainen. Nyt maaliskuussa ilmestynyt kolmas kausi koostui kymmenestä jaksosta.

Tuore Castlevania-kausi ei ole kuuluneen viikon ainut pelejä sivuava Netflix-julkistus. Suoratoistojätti vahvisti nimittäin hiljattain myös, että se on tilannut tarjontaansa uuden Angry Birds -animaatiosarjan ja näytellyn Dragon's Lair -elokuvan.

Ensi vuodelle suunniteltu Angry Birds -ohjelma koostuu neljästäkymmenestä noin 11 minuuttia pitkästä jaksosta ja kantaa nimeä Angry Birds: Summer Madness. Siinä tutut lintuhahmot nähdään esiteini-ikäisinä kesäleiriaiheisissa kommelluksissa. Huumoriltaan sarjan on määrä ottaa mallia Angry Birds -elokuvilta.

Dragon's Lair on vuorostaan sovitus vuoden 1983 kolikkopelin tarinasta ja seuraa siis ritari Dirk the Daringin pyrkimyksiä pelastaa prinsessa Daphne lohikäärmeen kynsistä. Parhaillaan keskusteluja päähenkilön ja tuottajan roolista käy Ryan Reynolds. Peliä alkujaan tekemässä olleet Don Bluth, Roy Lee, Trevor Engelson, Gary Goldman ja Jon Pomeroy ovat hekin mukana tuottamassa. Käsikirjoituksesta vastaavat vuorostaan Scary Stories to Tell in the Darkista tutut Daniel ja Kevin Hageman.

Dragon's Lairin filmatisoinnista tekee erikoisen tapauksen se, että alkuperäinen kolikkopeli oli aikoinaan käytännössä interaktiivinen piiretty, jonka erilaisissa tilanteissa pelaajan oli määrä reagoida oikealla tavalla joko ohjaintikkua liikuttamalla tai nappia painamalla. Reaktioajat olivat tiukassa ja näin henki herkässä, mutta jokaisesta onnistumisesta palkittiin uudella näyttävällä animaatiopätkällä.

Ohessa vanha esittelypätkä Dragon's Lairista.

Lähde: Netflix, Deadline

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

"Näytelty Dragon's Lair-elokuva"? Eikös Don Bluth ja tiimi yrittänyt myydä tätä käsin piirrettynä elokuvana? Niin siis ainakin IndieGoGo-sivulla luvattiin, Nostalgia Critic:kin sitä mainosti, milloin tämä on muuttunut?

Käyttäjän Stan kuva
Stan

Castlevanian jatko oli odotettavissa mutta tuo dragon's lair-elokuvan juttu kiinonstaa myös että missä vaiheessa se on muuttunut näytelyksi vai onko kyseessä eri projecti kuin mitä Don Bluth aijemmin työsti joukkorahoituksen avulla.

Käyttäjän Bloodborne kuva
Bloodborne

Castlevaniassa ainakin laski laatu kolmos kauden aikana tai ainakin nyt se pisti silmään, jos se oli sitä jo muilla kausilla. Taustat ja yksityiskohdat todella laiskaa ja rumaa, hyh.

Käyttäjän Nelia19 kuva
Nelia19
Lainaus Bloodborne

Castlevaniassa ainakin laski laatu kolmos kauden aikana tai ainakin nyt se pisti silmään, jos se oli sitä jo muilla kausilla. Taustat ja yksityiskohdat todella laiskaa ja rumaa, hyh.

Huh, itsestäni laatu oli huimasti parantunut kolmoskaudella, ei enää derpy facejä. Nyt huomattavasti tasaisempaa tavaraa.

Hyvä että neloskausi vahvistettiin, Netflix kun tunnetusti saattaa vetää maton alta yllättäen, vaikka sarja suosittu olisikin. Kolmoskausi oli pääosin tulevaisuuden petaamista ja hahmojen asemiin laittamista, että neloskausi sitten tulee olemaan räjäyttävä. Tai siis näin toivon...

Käyttäjän Luffymcankka kuva
Luffymcankka
Lainaus Stan

Castlevanian jatko oli odotettavissa mutta tuo dragon's lair-elokuvan juttu kiinonstaa myös että missä vaiheessa se on muuttunut näytelyksi vai onko kyseessä eri projecti kuin mitä Don Bluth aijemmin työsti joukkorahoituksen avulla.

Rahoitus koski valitettavasti vain animaationäytettä julkaisijoille. Itse täysmittaisen 2D-animaatioelokuvan tekeminen vaatisi enemmän rahaa.

Vähän harmittaa tämän muuttuminen live action sarjaksi.

Nostoja