Castlevania-nostalgiapaukku iskee ensi kuussa – tätä kaikkea Castlevania Anniversary Collection pitää sisällään / Uutiset / pelaaja.fi

Castlevania-nostalgiapaukku iskee ensi kuussa – tätä kaikkea Castlevania Anniversary Collection pitää sisällään

18.04.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Klassisten Castlevania-pelien kokoelmapaketti Castlevania Anniversary Collection  on päivätty. PlayStation 4:llä, Xbox Onella, Switchilla ja pc:llä kelpaa verestää muistoja 16. toukokuuta noin 20 euron hintaan.

Tiedossa on nyt myös kokonaisuudessaan mitkä kaikki pelit on isketty mukaan pakettiin. Avoimemmat Symphony of the Nightin kaltaiset seikkailut loistavat ikävä kyllä poissaolollaan, mutta mukaan mahtuu silti muutama erikoisempikin tapaus.

Castlevania Anniversary Collection pelit ovat:

  • Castlevania (NES)
  • Castlevania II: Simon’s Quest (NES) 
  • Castlevania III: Dracula’s Curse (NES)
  • Super Castlevania IV (SNES)
  • Castlevania The Adventure (GB)
  • Castlevania II: Belmont’s Revenge (GB)
  • Castlevania Bloodlines (Mega Drive)
  • Kid Dracula (GB)

Pelien ohella tarjolla on hieman kurkistuksia Castlevanian kulisseihin, kuten Castlevania-animaatiosarjan tuottajan Adi Shankarin haastattelu..

Jo tänään torstaina käsiksi on mahdollista päästä myös toiseen vastaavanlaiseen klassikopelikokoelmaan. Kyseessä on Konamin kahdeksalla hajanaisella kolikkopeliklassikoilla, kuten Gradiuksella, varustettu Arcade Classics Anniversary Collection. Lisää on vielä myös luvassa kesän tienoilla saapuvan Contra-kokoelman muodossa.

Lähde: Konami

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Rokkijani kuva
Rokkijani

Simon's Quest tuli kyllä lapsena pelattua läpi, mutta en tiedä riittääkö hermot siihen touhuun enää.

Super Castlevaniasta muistelen hyviä kokemuksia. Tulee varmaan paketti ostettua.

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Ja minä kun ehdin jo kehua Konamin päätöstä jättää Simon's Quest ja the Adventure pois aiemmasta listauksesta. Huoh, ehkä alennuksesta sitten, noista papanoista en halua maksaa turhan paljon, kuusi kahdeksasta on kuitenkin ihan OK.