Castlevaniaa, lisää pelitiloja ja julmetusti musiikkia! Tässä uusimmat Super Smash Bros. Ultimate -paljastukset / Uutiset / pelaaja.fi

Castlevaniaa, lisää pelitiloja ja julmetusti musiikkia! Tässä uusimmat Super Smash Bros. Ultimate -paljastukset

8.08.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4
Simon Belmont Smash Bros

Nintendo on onnistunut ujuttamaan julkisuuteen uuden joukon Super Smash Bros. Ultimatea koskevia paljastuksia. Pitkän ja yksityiskohtaisen E3-esittelyn jälkeen yhtiö järjesti tänään keskiviikkona vielä pelille omistetun oman Direct-lähetyksen, jossa se julkisti yksityiskohtia koskien niin pelin hahmoja, kenttiä kuin pelitilatarjontaa.

Uusina hahmoina Ultimateen paljastettiin lähetyksessä Donkey Kong -pahis King K. Rool sekä alkuperäinen Castlevania-sankari Simon Belmont. Simonin kykyjä pääsee käyttämään halutessaan myös Rondo of Bloodista tuttuna Richterina, joka toimii tämän niin sanottuna Echo-taistelijana. Uusina Echo-hahmoina peliin paljastettiin lisäksi Samusta vastaava Dark Samus ja Lucinan tyyliin kamppaileva Chrom.

Kenttien osalta Nintendo vahvisti, että kaiken kaikkiaan Ultimateen on koottu mukaan reilut 103 erilaista kenttää. Näistä olemassa on myös muutamia erilaisia variaatioita, minkä lisäksi tarjolla on nyt myös kokonaan uusi Stage Morph -ominaisuus. Tämä antaa mahdollisuuden valita kerralla käyttöön kaksi kenttää, joiden välillä peli vaihtaa kesken ottelun tiettyjen sääntöjen mukaan.

Isoja lukuja hehkutettiin myös pelin musiikkitarjonnan osalta. Kaikkiaan mukaan luvataan hieman vajaat 900 biisiä. Pelkästään Castlevania-musiikkia tarjolla on 34 kappaletta.

Pelitilojen ja pelisääntöjen joukossa on tehty niissäkin muutoksia. Uusia sääntöjä ovat esimerkiksi mahdollisuus kytkeä päälle Final Smash -mittari, jolloin hahmot voivat saada haltuunsa heikomman version erikoisiskustaan tarpeeksi hyvin pelaamalla hieman monien taistelupelien supermittareiden tapaan. Uusia pelitiloja edustavat muun muassa Smashdown, jossa hahmoja täytyy vaihtaa jokaisessa ottelussa, ja Squad Strike, jossa pelaajat lähtevät mätkimään valitsemalla itselleen joukkueellisen taistelijoita.

Myös esimerkiksi uusia esineitä paljastettiin Directin yhteydessä niin kuin klassiseen sävyyn toimiva yksinpelitila. Kokonaisuudessaan sen voi katsastaa alta. Jonkinlaista mysteeri tilaakin siinä kiusoitellaan tulevaisuutta varten.

Super Smash Bros. Ultimate julkaistaan Switchille 7. joulukuuta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Pelasin Smashiä viimeksi 3DS:llä ja olin kyllä hieman pettynyt. Siksi en olisi ollut pahoillani, vaikka kyseessä olisi ollut paranneltu porttaus Wii U -versiosta. Odottaminen alkaa vain käydä pikkuhiljaa sietämättömäksi...

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Oo, Castlevaniaa Smashiin. :D Harmi ettei sarja kiinnosta, vaikka ymmärrän kyllä hypen.

Castlevanioilla iso merkittävä osa Nintendon pelivalikoimia NESin ja SNESin aikoina.

Käyttäjän mecha_no_maniac kuva
mecha_no_maniac

Vai että melkein 900 biisiä? Tiedänpähän siis minkä soittolistan laitan youtubesta pyörimään, jahka peli ilmestyy (nimimerkillä en ole pelannut vielä yhtäkään Smashia, enkä ole aikeissa hankkia tätäkään). Joskin tuo mahdollisuus käyttää peliä itsessään soittolistana voi hyvinkin saada Nintendon aika aggressiiviseksi youtuben tms. soittolistoja kohtaan...

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

No ainakaan se ei ole vain se Wii U-peli. Joka itselläkin lähinnä muodostui musiikkilevyksi. Se oli itselleni eka ja viimeinen Smash. En vain pääse sisään siihen peliin.

Jos joskus ostan Switchin, niin ostan tämän pelin musiikin takia. Tai sitten tosiaan vaan kuuntelen Youtubesta, jolloin tietysti laatu kärsii huimasti. Ainakin toistaiseksi pakkokin kuunnella sitten Youtubesta jos ei sitä kerran omista.