Castlevanian henkinen seuraaja keräsi 5,5 miljoonaa dollaria / Uutiset / pelaaja.fi

Castlevanian henkinen seuraaja keräsi 5,5 miljoonaa dollaria

15.06.2015 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
4
Castlevanian henkinen seuraaja keräsi 5,5 miljoonaa dollaria

Castlevania-pelisarjan henkinen seuraaja Bloodstained: Ritual of the Night on kerännyt kaikkiaan 5,5 miljoonan dollarin joukkorahoituspotin Kickstarter-alustalla.

Loppuviikosta kaikkien aikojen menestyksekkäimmäksi Kickstarter-peliprojektiksi nimetty Bloodstained: Ritual of the Night oli suosittu tukijoiden keskuudessa loppuun saakka. Castlevania-tuottaja Koji Igarashin vetämä Bloodstained onnistui saamaan vielä viimeisen Kickstarter-rahoitusvuorokautensa aikana miljoonan dollarin verran tukilupauksia. Reilun 5,5 miljoonan dollarin rahoitukseen osallistui kaikkiaan 64 867 tukijaa, eli Bloodstainedia rahoitettiin keskimäärin n. 85 dollarilla per henkilö.

Rahoituksen viimeisten virstanpylväiden saavuttaminen tarkoittaa myös uusia ominaisuuksia peliin. Bloodstainedin luvataan tarjoavan Roguelike-pelien tapaan proseduraalisesti luotuja luolastoja, eli jokainen pelikerta tarjoaa erilaisen linnan kaluttavaksi. Boss Revenge -pelitilassa taas päästään pelin pomovastusten ohjaksiin päihittämään sankareita tuhoisilla erikoishyökkäyksiä hyödyntäen.

Bloodstained: Ritual of the Night julkaistaan näillä näkymin vuonna 2017 pc:lle, Xbox onelle, PS4:lle, Wii U:lle ja PS Vitalle.

Lähde: Kickstarter

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän theEternal kuva
theEternal

Olen onnellinen että ensimmäinen tukemani kickstarteri oli noin suosittu. Hieman kyllä huolestuttaa se että ominaisuuksia ja modeja yms. alkaa olemaan jo aika paljon. Lähinnä toivon että laaduntarkkailu pysyy hallinnassa ja ettei kaikkea ruveta väkisin änkeämään peliin jos ne eivät siihen sovi.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Huh, olipas melkoinen loppukiri! Viis miljoonaa menikin rikki aivan kevyesti.

Käyttäjän kapa85 kuva
kapa85

No niin, siitähän tulikin sit vain 11* tavote summa. Aikamoinen lotto potti. Toki, kyllähän tuollanen summan luulisi myös lisäpaineita luovan onnistumisen suhteen, et ei se varmaan ihan autuas juttu ole jos rahaa puskee ovista ja ikkunoista.

Käyttäjän Mr.Monttu kuva
Mr.Monttu

Bard's tale 4 saanu tarvitsemansa rahasumman kokoon tänään. Uutisen paikka? https://www.kickstarter.com/projects/inxile/the-bards-tale-iv