Castlevanian Netflix-paluu ei ole enää kaukana – katso kolmoskauden traileri / Uutiset / pelaaja.fi

Castlevanian Netflix-paluu ei ole enää kaukana – katso kolmoskauden traileri

14.02.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Netflixin Castlevania-sarjan kolmoskausi päivättiin vasta aiemmin viime viikolla, mutta nyt meillä on hämmästeltävissä myös sen ensimmäinen traileri.

Videolla piisaakin taas esiteltävää, sillä kuten sen alku jo muistuttaa, jäi kakkoskausi varsin käänteentekevään paikkaan. Moni uusi uhka odottaa ihmiskuntaa puolustavia sankareita, joiden joukossa Alucardilla on menossa vielä oma henkilökohtainen kriisinsä.

Kolmoskaudesta 0n luvattu jälleen Castlevania-sarjan pisintä. Ykköskaudne oltua vain neljä jaksoa pitkä ja kakkoskauden kahdeksan, on kolmosesta luvassa kymmenen episodia. Kaikki ne saadaan katsottavaksi 5. maaliskuuta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Nelia19 kuva
Nelia19

Joko valinneet vain parhaat palat traileriin, tai sitten yleinen animaatiotaso on parantunut huimasti! Sarjan suosio on varmasti myötävaikuttanut isompaa budjettia ja hyvä niin. Nätiltä näyttää.

Käyttäjän Vaapukkamehuw kuva
Vaapukkamehuw

Aloin katsomaan sarjaa huvikseen muutama päivä sitten ja onhan tuo ihan hyvä, mutta ärsyttää kuin jo valmiiksi yksinkertaista asetelmaa ja juonta alleviivataan kuin viisivuotiaalle pikkulapselle.

Musiikit ovat aika mitäänsanomattomat kanssa, vaikka pelit kai yleisesti tunnetaan erinomaisista ääniraidoistaan. Symphony of the Nightin soundtrack ainakin kuuluu omiin suosikkeihini.