Catherine viettelee seuraavaksi PS4:llä ja Vitalla – tältä näyttää uusi Full Body -versio / Uutiset / pelaaja.fi

Catherine viettelee seuraavaksi PS4:llä ja Vitalla – tältä näyttää uusi Full Body -versio

22.12.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Atlus on paljastanut kunnollisemmin Catherine-pelinsä uuden Full Body -version. Kuten jo aiemmin tiedettiin, on peli tulossa ainakin Japaniin PlayStation 4:lle ja Vitalle, ja nyt siitä voi katsastaa ensimmäisen trailerin.

Full Body ei ole niinkään uusioversio alunperin PlayStation 3:lle ja Xbox 360:lle tuodusta Catherinesta, mutta se tekee siihen kuitenkin runsaasti muutoksia. Ulkoapäin selkein muutos on kolmas "Catherine"-hahmo Rin, jonka mukana pelin tarinaa on lähdetty myös laajentamaan uusilla episodeilla, kohtauksilla ja lopuilla.

Pelin unenomaisia pulmaosuuksia on pyritty niitäkin monipuolistamaan. Tässä apuna on käytetty niin uudenlaista toimintamekaniikkaa, uusia vaikeustasoja kuin kunnollista verkkopelitilaakin. Jälkimmäisen Atlus kertoo lisänneensä nimenomaan mukaan siksi, että alkuperäisen pelin suosio kilpapelaajien keskuudessa oli yllättänyt sen täysin.

Full Bodyn kehitystyöstä vastaa pääasiallisesti Atlusin uusi Studio Zero -kehitysyksikkö. Monista Persona-sarjan konkareista koostuva studio työstää parhaillaan myös jonkinlaista perinteitä rikkovaa roolipeliä.

Länsijulkaisua Catherine: Full Bodylle ei ole vielä vahvistettu. Trailerin lisäksi ohesta voi katsastaa videon koskien pelin taiteen luomista.

Päivitys kello 16:36: Atlus on vahvistanut Catherine: Full Bodyn saapuvan länteen. Alustoja tai julkaisuajankohtaa ei ole varmistettu.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Pikaskate kuva
Pikaskate

PS Vita, kyllä nyt maistuu