CD Projekt on aloittanut uusien pelien työstämisen – Cyberpunk 2077:n ja The Witcher 3:n nykysukupolven päivitykset etenevät tavoiteaikataulussa / Uutiset / pelaaja.fi

CD Projekt on aloittanut uusien pelien työstämisen – Cyberpunk 2077:n ja The Witcher 3:n nykysukupolven päivitykset etenevät tavoiteaikataulussa

30.11.2021 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
0
CD Projekt on aloittanut uusien pelien työstämisen

CD Projekt on aloittanut työt uusien peliprojektien parissa, yhtiö kertoo tuoreimmassa tulosjulkistuksessaan.

Yhtiö kertoi kolmannen neljänneksen tuloskatsauksensa yhteydessä työskentelevänsä paraikaa sekä Cyberpunk 2077:n että The Witcher 3: Wild Huntin uuden sukupolven versioiden parissa. Cyberpunk 2077:n kerrotaan ilmestyvän Xbox Series X:lle ja PS5:lle vuoden 2022 ensimmäisellä neljänneksellä samaan aikaan merkittävän päivityksen kanssa. The Witcher 3:n julkaisuajankohdaksi taas kerrotaan ensi vuoden toinen neljännes. Molempien pelien kehityksen kerrotaan etenevän tämänhetkisessä tavoiteaikataulussaan.

Yhtiön mukaan myös Cyberpunk 2077:n ensimmäisen maksullisen laajennuksen kehitystyö etenee. Laajennukselle ei ole vielä paljastettu julkaisuajankohtaa. Studion esitysmateriaalien perusteella yli kolmannes sen kehitystiimeistä työskentelee edelleen Cyberpunk 2077:n parissa. 

Myös työt Cyberpunk 2077:n jälkeen seuraavien peliprojektiensa parissa on aloitettu. CD Projektin mukaan työn alla on useampia pelejä, jotka ovat kuitenkin vielä kokeellisella asteella. Tarkempia tietoja näistä projekteista saadaan siis todennäköisesti odottaa vielä pitkään. Yhtiö arvioi tutkimus- ja kehitystyön sekä Cyberpunk 2077:n kehityksen jatkumisen heikentävän sen tulosta viime vuoteen verrattuna.

Lähde: Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.