CD Projekt ei takaa Cyberpunk 2077:n ja The Witcher 3:n uuden sukupolven versioiden ilmestyvän vielä tänä vuonna

Cyberpunk 2077:n ja The Witcher 3:n PS5- ja Xbox Series X/S -versioita ei välttämättä nähdäkään tänä vuonna.

2.9.2021 05:56

CD Projekt on joutunut laittamaan jäitä hattuihin loppuvuoden julkaisujaan odottaville pelaajille.

Studio kertoi aikaisemmin julkaisevansa sekä Cyberpunk 2077:n että The Witcher 3:n uuden konsolisukupolven versiot vielä tämän vuoden puolella. Nyt yhtiö on kertonut sijoittajilleen, ettei se voi varmuudella luvata kummankaan pelin ilmestyvän vielä tämän vuoden puolella. Studion mukaan se tavoittelee edelleen Cyberpunk 2077:n ja The Witcher 3:n PS5- ja Xbox Series X/S -versioiden julkaisua vuoden 2021 aikana, mutta kertoo suhtautuvansa julkaisuaikatauluihin varauksella viime vuoden opeista viisastuneena.

Puolalaistudion maine sai viime vuonna huomattavan kolauksen sen julkaistua odotetun Cyberpunk 2077:n keskeneräisenä pc:lle, PS4:lle ja Xbox Onelle. Yhtiön johtoa syytettiin tuolloin useaan otteeseen viivästyneen pelin kiirehtimisestä markkinoille, vaikka studion sisällä pelin tiedettiinkin olevan varsin heikossa jamassa etenkin konsoleilla.

Studio kertoi kesäkuussa olevansa tyytyväinen Cyberpunk 2077:n suorituskykyyn useiden päivitysten jälkeen, mutta työ pelin parissa jatkuu edelleen. CD Projektin mukaan yli kolmannes yhtiön työntekijöistä työskentelee tällä hetkellä pelin uuden konsolisukupolven version kehityksen ja alkuperäisen version tuen parissa. Loput työntekijöistä kehittävät pelin ensimmäistä laajennusta, Gwentiä sekä muita vahvistamattomia peliprojekteja.

Lähde: VGC

Lisää luettavaa