CD Projekt palkkasi The Witcher 3 -modaajat työstämään Cyberpunk 2077:n ongelmia / Uutiset / pelaaja.fi

CD Projekt palkkasi The Witcher 3 -modaajat työstämään Cyberpunk 2077:n ongelmia

31.08.2021 // Kirjoittanut: Tarja Porkka-Kontturi
5
Cyberpunk 2077, CD Projekt RED

CD Projekt Red palkkasi joukon The Witcher 3 -modaajia auttamaan Cyberpunk 2077:n parantamisessa.

Cyberpunk 2077 on saanut monia päivityksiä laajalti kritisoidun julkaisukuntonsa jälkeen, mutta pelissä on yhä ongelmia, jotka vaihtelevat pikkuvioista pelin rikkoviin bugeihin. CD Projekt Red ottaa uuden näkökulman ongelmanratkaisuun tuomalla kehittäjiä WolvenKitistä ja Redscriptistä auttamaan niin pelin korjaamisessa kuin virallisen modaustuenkin kanssa. Asian paljastavassa Discord-ilmoituksessa mainitut kehittäjät ovat työskennelleet sekä The Witcher 3:n että Cyberpunk 2077:n suosittujen modaustyökalujen parissa.

Lähde: Twitter

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

1. Julkista virallinen modituki. 2. Odota, että fanit korjaa pelin puolestasi. 3. Profit!

Tuleekohan CP2077:stä samanlainen tapaus, kuin circa 2000 klassikkoroolipeleistä, joihin saa aina ensimmäisenä asentaa massiivisen fan patch-/restored content -kompilaation?

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

NoCyberpunk-modia odotellessa...

Käyttäjän mecha_no_maniac kuva
mecha_no_maniac
Lainaus Haerski

1. Julkista virallinen modituki. 2. Odota, että fanit korjaa pelin puolestasi. 3. Profit!

Tuleekohan CP2077:stä samanlainen tapaus, kuin circa 2000 klassikkoroolipeleistä, joihin saa aina ensimmäisenä asentaa massiivisen fan patch-/restored content -kompilaation?

Voi niitä piruparkoja, jotka ostivat vaikkapa Kotor 2:n silloin muinoin yksinomaan Xboxille. Teloksellakin oli muistaakseni semmoinen bugi, että peliin oli jäänyt mahdollisuus hajoittaa joku ovipaneeli, mukamas pimeän puolen vaihtoehtona päästä ovesta läpi. Vaan jos sen teit, jäitkin jumiin eikä pelissä päässyt enää eteenpäin koska kyseessä oli joku main quest. Ja tässä kohtaa pelaajalla oli yleensä takanaan useiden tuntien edestä peliaikaa 😂.

Käyttäjän kokkobill kuva
kokkobill

Cp2077 on jo pelköstään pc:llä sellanen bugisotku, että yhtään ihmettele. Se kun yhden pelikerran aikana ~1-2h tulee vastaan jo kymmeniä typeriä bugeja, niin alkaa tuntemaan jo myötähäpeää cp rediä kohtaan.
Autot räjähtelee itekseen, npct kävelee pöytien päällä ja häviävät ruudulta kohti kävellessä, radio lopettas toimimisen, asemalli heiluu omituisesti kyykyssä liikkuessa, äänet bugaa ja lisäksi fps droppailee omituisissa paikoissa. Ja kaikki tämä saakeli 1.3 patxhin jälkeen. Loppuu usko toivo ja rakkaus..

Käyttäjän OsKu kuva
OsKu

"Vähän" liian aikaisin tämäkin julkaistiin, ensi kerralla sitten paremmin?

Nostoja