CD Projekt Red kehittää jatkossa useita AAA-pelejä samaan aikaan, lyhentää pelien markkinointikampanjoita / Uutiset / pelaaja.fi

CD Projekt Red kehittää jatkossa useita AAA-pelejä samaan aikaan, lyhentää pelien markkinointikampanjoita

31.03.2021 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
3
CD Projekt Red, Cyberpunk 2077, AAA, roolipeli,

Puolalaisstudio CD Projekt Red on paljastanut uudistetun strategiansa.

Uudessa lähestymistavassa on viitteitä paljon puhutun Cyberpunk 2077:n kehitystaipaleelta otetuista opeista. CD Projektin mukaan pelien markkinointikampanjoita lyhennetään, eikä peleistä jaeta enää niin paljon tietoa ennen julkaisun lähestymistä. Viime vuonna julkaistu Cyberpunk 2077 esiteltiin alun perin yli kahdeksan vuotta ennen pelin ilmestymistä ja pelistä tihkui tietoa vuosien ajan ennen julkaisua.

Jatkossa studio kertoo myös laittavansa panoksiaan useiden AAA-pelien kehittämiseen samanaikaisesti. Strategisia tavoitteita tuetaan myös organisaatiouudistuksilla, joiden yhteydessä studio siirtyy ketteriin tiimeihin. Ketterämmän organisaatiorakenteen kerrotaan mahdollistavan useiden isojen kehitysprojektien työstämisen rinnakkain.

Vaikka studio aikoo jatkossakin keskittyä ennen kaikkea yksin pelattaviin roolipeleihin, on tulevaisuudensuunnitelmissa myös panostuksia uusiin medioihin ja sisältötyyppeihin. Lisäksi moninpeli on jatkossa olennaisempi osa CD Projekt Redin pelejä. Myös yhtiön GOG Galaxy -alustaa kehitetään edelleen tukemaan verkkoyhteisöjen kasvua.

Lähde: VG247

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death
Lainaus

Given our new, more systematic and agile approach, instead of primarily focusing on one big online experience or game, we are focusing on bringing online into all of our franchises one day

Pelkäänpä vain että tulevaisuudessa kaikki CDPR-pelit on sitä samaa Games as service-kamaa kuin muidenkin. CDPR erehtyi lupaamaan ettei yksinpeleihin tule mikromaksuja, mutta nytpä tulevat pelitkään eivät enää ole varsinaisesti yksinpelejä vaan niistä löytynee online-ominaisuudet.

Saa nähdä "harkitaanko uudelleen" myös Cyberpunkin maksullisia laajennuksia ja sen sijaan tuleekin GTAV Online-tyylin lisäys ja casino?

Joo, kyllähän he sanoivat että We don't have to go overboard, or lose our singleplayer DNA, mutta sanoivat myös Coming when it's ready.

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

En tule hyppäämään Cyberpunk 2077:n kelkkaan vielä pitkään aikaan, sillä en tule ikinä ostamaan tarpeeksi tehokasta PC:tä. Ehkä pelaan sen sitten joskus korjattuna PS4/5:llä. Tosin innostuin Cyberpunk Redistä ja luen parhaillaan Neurovelhoa.

Käyttäjän Retro22 kuva
Retro22

semmonen olo kohta gog ei oo enää denuvo free kauppa

Nostoja