Certain Affinity -studio työstää isoa Halo Infinite -projektia / Uutiset / pelaaja.fi

Certain Affinity -studio työstää isoa Halo Infinite -projektia

26.09.2022 // Kirjoittanut: Toimitus
2

Certain Affinity -studio on raottanut salaisuuden verhoa seuraavasta projektistaan.

Halo-pelisarjan apustudiona tunnettu Certain Affinity avusti 343 Industriesia myös Halo Infiniten kehitystyössä. Nyt studion toimitusjohtaja, entinen Bungie-studion työntekijä Max Hoberman, on kertonut Certain Affinityn työstävän mittavaa projektia Halo Infiniten tiimoilta.

VentureBeat-sivuston haastattelussa esiintynyt Hoberman kertoi Certain Affinityn olevan vetovastuussa uudessa Halo Infinite -projektissa. Hobermanin mukaan luvassa on Halo-pelisarjassa ennennäkemätöntä uudenlaista sisältöä, josta studio ei kuitenkaan voi vielä tässä vaiheessa kertoa enempää.

– Se on jotain suurta ja uutta pelisarjaan. Mutta en voi kertoa siitä yhtään enempää, Hoberman totesi.

Hobermanin mukaan julkistamaton Halo Infinite -projekti on suurin studion kolmesta tällä hetkellä työstämästä kehityshankkeesta. Studion kerrotaan työllistävän kyseissä projektissa lähes sata kehittäjää.

Lähde: VentureBeat

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Nyt sitten vain bingoamaan mitä pelaajia ilahduttavaa timanttia sieltä on tulossa:
- Battle royale?
- Hero shooter?
- Survival-peli?
- Halo metaverse?

Samaan aikaan minä täällä odotan vain pc-version stutteroinnin korjaamista, mielekästä progressiosysteemiä moninpeliin ja ehkä yksinpelisisältöä, joka olisi jotain muuta kuin sitä loputonta kallioista havumetsää. Mikään näistä ei tosin taida olla "jotain suurta ja uutta pelisarjalle", joten ilmeisesti saan jatkaa odotteluani kaikessa rauhassa.

Käyttäjän kribmeister kuva
kribmeister
Lainaus Haerski

Nyt sitten vain bingoamaan mitä pelaajia ilahduttavaa timanttia sieltä on tulossa:
- Battle royale?
- Hero shooter?
- Survival-peli?
- Halo metaverse?

Samaan aikaan minä täällä odotan vain pc-version stutteroinnin korjaamista, mielekästä progressiosysteemiä moninpeliin ja ehkä yksinpelisisältöä, joka olisi jotain muuta kuin sitä loputonta kallioista havumetsää. Mikään näistä ei tosin taida olla [i]"jotain suurta ja uutta pelisarjalle"[/i], joten ilmeisesti saan jatkaa odotteluani kaikessa rauhassa.

Tuota Battle Royalea on pitkään huhuttu ja pelin filuista kaivettu jotain BR aiheisia viittauksia ja muuta roinaa. Samoilla linjoilla sun kanssa että tarvis optimoida peli kuosiin, desync kuriin ja progressiosysteemi joka ei ole jäätävää paskaa. Oon nii uskomattoman turhautunu tän pelin kanssa ku gunplay, liikkuminen ja tollaset perushommat on niin loistavia mutta kaikki muu ripuli ja pahin content köyhyys ever niiden ympärillä vie loiston niiltä ja saa aikaseksi sen että otan välillä viikkojen tai kuukausienki taukoja tästä.

Nyt uusimpana pettymyksenä minkä 343 ite petasi niille ominaiseen tapaan, oli hullut hehkutukset että HCS Orlandossa on World premiere ja tiisasi jotain isoa Halo infiniteen. Paljastu että tämä iso reveal world premiere on vittu yks tuskanen Forgessa väsätty remake vanhasta Halo mapista joka seki tulee vasta marraskuussa.