Chernobylite vapauttaa uutta Tšernobyl-kauhua syksyyn / Uutiset / pelaaja.fi

Chernobylite vapauttaa uutta Tšernobyl-kauhua syksyyn

14.09.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Chernobylite, The Farm 51, Farm 51, kauhu, Tšernobyl, early access, varhaisjulkaisu, 16. lokakuuta,

Kuluvan vuoden alkupuoliskolla kauhisteltiin Tšernobylin maisemissa HBO:n mainion televisiosarjan merkeissä, ja nyt syksyllä on aika valmistautua hieman yliluonnollisempaan otteeseen takavuosien ydinvoimalatragediasta. Puolalainen The Farm 51 -studio on vahvistanut, että sen uusi selviytymiskauhupeli Chernobylite varhaisjulkaistaan Steamissa 16. lokakuuta.

Ensimmäinen myyntiin ilmestyvä versio Chernobylitesta tarjoaa kehittäjiensä mukaan jo "loputtoman" selviytymiskokemuksen, jota on varustettu toki varsinaisella tarinasisällöllä noin kahdeksan tunnin edestä. Uusi video esittelee pikaisesti, miltä tämä kaikki näyttää liikkeessä.

Pelin kehittyminen jatkuu nykysuunnitelmien mukaan noin ensi vuoden puoliväliin. Siihen mennessä Chernobyliten pitäisi laajentua vielä niin uusilla hahmoilla, sijainneilla, varusteilla kuin tietysti tarinaosuuksilla. Tietysti varhaisjulkaisun aikana kokemuksesta kerätään myös pelaajapalautetta, jonka mukaan peliä voidaan hienosäätää.

Chernobylite pyörähti aiemmin alkuvuodesta Kickstarterin puolella, josta se kokosi tuekseen reilun 200 000 dollarin joukkorahoituksen. Varsinaisesti ensimmäistä kertaa se julkistettiin vuotta aiemmin, jolloin Farm 51:ltä luvattiin syvää ja tunteikasta tarinakokemusta täynnä mukaansatempaavaa selviytymistä ja kauhua. Pelin luomisessa on käytetty hyödyksi Tšernobylin alueelta napattuja 3D-skanneja.

Lähde: Steam

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja