Chrono Trigger tulee vielä? Toivo elää! / Uutiset / pelaaja.fi

Chrono Trigger tulee vielä? Toivo elää!

10.02.2007 // Kirjoittanut: Pelaaja_Ossi
20

Square Enixin varajohtaja Hiromichi Tanaka kommentoi Cubed3:n julkaisemassa haastattelussa tietoja legendaarisen Chrono Triggerin mahdollisesta uudelleenjulkaisusta. Miehen mukaan tilanne on vaikea, muttei suinkaan mahdoton.

- On vielä mahdollista, että peli tehdään uudelleen. Sen alkuperäinen ohjaaja ei kuitenkaan työskentele enää Square Enixin leivissä, vaan Namco Bandailla. On siis hieman vaikeaa pyytää häntä takaisin tiimin johtoon. Hän työskentelee tällä hetkellä Mana-sarjan neljännen osan parissa. On kuitenkin vielä mahdollista, että hän saattaisi ajatella tekevänsä Chrono Triggerin uudestaan, Tanaka kertoi.

Chrono Trigger julkaistiin alun perin SNESille vuonna 1995.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Wau! Se olisi mahtavaa.
Tosin sais ensin sen alkuperäsen version ku ei sitäkään ole tullut pelattua...

Käyttäjän Slobberi kuva
Slobberi

Thumbs up! Chrono Trigger on klassikko!

Käyttäjän Viper7 kuva
Viper7

Kuullut pelkkää hyvää tästä pelistä, koskaan ole tosin päässyt pelaamaan kunnolla kun peliä ei tosin saa mistään. Veikkaisin silti että jos pelistä Remake tehdään niin alustana on varmaan jokin nykyisistä käsikonsoleista. Ihme sinänsä kun Wii:lle ei viellä peliä mahdollista ladata.

Käyttäjän PetriP kuva
PetriP

Chrono Trigger on ehkäpä kaikkien aikojen paras roolipeli, muutama vuosi sitten Chrono Break huhut olivat sitä jotain

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu

Jumankekka! Olisi kyllä pakko hankinta tuo peli, on se sentään niin loistava. Itsekkin olen hieman peliä kokeillut ja onhan se toki loistava.

Käyttäjän Ryynix kuva
Ryynix

Onkohan tämä uudelleen julkaisu siis uusi versio pelistä alkuperäisenä/päivitettynä nykygrafiikoille vaiko jatko-osa nykygrafiikoilla vai alkuperäisen uudelleen julkaisu Live Arcadessa, Playstation Storessa tai Virtual Consolessa?

Tuohon kolmanteen vaihtoehtoon nyt tuskin tarvitaan mitään alkuperäistä ohjaajaa mukaan, eipä tosin ketään muutakaan sillä eiköhän Square-Enixin nykyisetkin koodaajat saa pelin koodattua noille kolmelle softalle.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Tässä on klassisten FF-tyyppisten kukaties paras peli, jossa on monta mahdollista loppua ja pelin voi pelata samalla poppoolla uudestaan läpi. Odottelen innolla uutta versiota pelistä :)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Peli julkastiin myös Playstation 1:lle nimellä Chrono Cross, tosin ei euroopassa.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Chrono Cross oli vaan suht kaukana Triggeristä, mutta nyt joutuu jo kommentoimaan tännekkin että olisi todella hyvä jos tämä tulisi uudestaan, en koskaan pelanut tätä itse snessillä koska vanhemmat eivät minulle koko konsolia ostaneet, mutta emulaattorillakin tämä vei mukanaan :)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Chrono Trigger. God, please let it be true!