Chrono Triggerin henki on vahva uutuusroolipeli Sea of Starsissa / Uutiset / pelaaja.fi

Chrono Triggerin henki on vahva uutuusroolipeli Sea of Starsissa

19.03.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Sea of Starsissa, Chrono Trigger, Sabotage, Sabotage Studios

The Messenger -tasoloikkaseikkailun tehnyt Sabotage Studios on paljastanut järjestyksessään toisen pelinsä. Kanadalaisperäinen tiimi ei oel siirtymässä pois retrovetoisesta pelattavasta, joskin hyppelyn sijaan tuloaan tekee seuraavaksi roolipeli Sea of Stars.

Julkistustraileri tekee jo varsin selväksi, että innoitusta Sea of Stars on saanut varsinkin Chrono Triggerin kaltaisista seikkailuista. Peli on toiminnaltaan periaatteessa vuoropohjainen, mutta siinä annetaan painoarvoa kuitenkin erilaisten iskujen oikealle ajoittamisella, millä on mahdollista esimerkiksi häiritä vihollisten hyökkäyksiä. Erilaisia pelattavia hahmoja mukaan luvataan kuutta kappaletta ja näiden on määrä tarjota useita erilaisia kokeilullisia mahdollisuuksia taistelujen läpikäymiseen. 

Erilaisuudestaan huolimatta Sea of Stars sijoittuu silti samaan universumiin The Messengerin kanssa. Tarinallisesti se toimii tavallaan edeltäjänsä esiosana, joskin kokemuksen luvataan olevan nautittavissa myös itsenäisenä seikkailuna.

Toiveena Sabotagella olisi saada Sea of Stars pc:lle ja konsoleille vuonna 2022. Hanketta voi tukea parhaillaan Kickstarterissa, jossa se hakee minimissään noin 90 000 dollarin joukkorahoitustukea. Kirjoitushetkellä jo reilu kolmannes tästä on takana.

Lähde: Kickstarter

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.