Chrono Triggerin muisto elää: Square Enix paljasti Lost Sphearin / Uutiset / pelaaja.fi

Chrono Triggerin muisto elää: Square Enix paljasti Lost Sphearin

30.05.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Square Enix on julkaisemassa uuden pelin I Am Setsunan tekijöiltä. Tokyo RPG Factory -studio paljasti nyt tiistaina Lost Sphearin, jota se on valmistellu PlayStation 4:lle, Switchille ja pc:lle.

Käytännössä Lost Sphear on henkinen seuraaja I Am Setsunalle. Myös uusi peli on siis varsin minimalistinen seikkailu, joka on ottanut oppia takavuosien klassisista japanilaisroolipeleistä. Sen vuoropohjaiset taistelut ovat esimerkiksi paljon velkaa Chrono Triggerille

Tarinaltaan Lost Sphear seuraa nuorta Kanata-nimistä poikaa, jonka maailma uhkaa haihtua pois todellisuudesta. Ympäristöiltään peli vaikuttaisi nyt myös hieman pirteämmältä kuin edeltäjänsä, sillä seikkailu ei tapahdu enää tyystin lumen peittämissä maisemissa.

Ulos Lost Sphear saadaan Japanissa nyt loppuvuodesta ja lännessä ensi vuoden alussa.

Lähde: Square Enix

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Chadu kuva
Chadu

Tämä pitää kyl sitten hankkia, kun ilmestyy tai sitten alennuksesta, kuten I Am Setsuna.

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Setsuna oli hyvä peli, mutta hiukan masentava, loputtomasti lunta ja pimeää, vähän kuin Suomi. [spoiler]Sitten se loppu, huh huh. Ei huono loppu, mutta ei hirveästi hymyilyttänyt pelin jälkeen. Tosin ympyrä sulkeutui ja molemmat päähahmot suorittivat tehtävänsä mitä lähtivät alussa tekemään, Setsuna kuoli uhrina ja Endir murhasi Setsunan[/spoiler]. Tämäkin taitaa trailerista päätellen jatkaa Setsunan surumielisellä linjalla, joten ostoon menee.

Käyttäjän Qlaos kuva
Qlaos

Setsunasta kovasti tykkäsin, joten tämäkin näyttää varsin lupaavalta!

Käyttäjän Hayarigami kuva
Hayarigami

Englanti on sen verran ilmaisuvoimaton kieli, että japaninkielinen versio menee ostoon loppuvuonna! Ja Switchille tottakai.