Cities: Skylines laajenee taas! Suomalainen kaupunkirakentelu käy nyt teolliseksi / Uutiset / pelaaja.fi

Cities: Skylines laajenee taas! Suomalainen kaupunkirakentelu käy nyt teolliseksi

12.10.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Jälleen yksi laajennus on paljastunut Cities: Skylinesiin. Tamperelainen Colossal Order ja Paradox Interactive viimeistelevät peliin parhaillaan Industries-nimistä sisältöä lokakuun 23. päivä tapahtuvaa julkaisua varten.

– Tällä laajennuksella pelaajat voivat tehdä merkityksellisempiä valintoja liittyen heidän kaupunkiensa teollisuuteen hallitsemalla tuotantolinjoja jyvän matkasta leipään asti. Pelaajat ovat pyytäneet teollisuuslaajennusta jo tovin, joten olemme innoissamme voidessamme viimein tarjota sellaisen täysvoimaisesti, Paradoxin tuotepäällikkö Sandra Neudinger toteaa.

Luotavissa ja hallittavissa olevat tehtaat jakautuvat Cities: Skylinesissa teollisuusalueiltaan neljän eri prosessoitavan resurssityypin mukaan, jotka ovat "viljely", "metsä", "malmi" ja "öljy". Eri alueet nousevat tasoja sitä mukaan, kun tehtaat saavuttavat tuotanto- ja työntekijätavoitteita, jotka vaihtelevat vuorostaan tehtaiden toiminnan mukaan. Tarjolla on esimerkiksi uniikimpina rakennelmina ruoka-, lelu, auto-, huonekalu-  ja elektroniikkatehtaita. 

Kaiken tämän ohessa lisäri tuo mahdollisuuden hallita pelimaailman logistista puolta paremmin aina postin kulkua myöten. Myös viisi uutta resursseilla kyllästettyä peruskarttaa on luvassa.

Laajennuksen yhteydessä Cities: Skylines saa lisäksi ilmaisen päivityksen. Sillä peliin tuodaan uusi radiokanava sekä erilaisia tulliasemia, joilla kyhäämään päästään esimerkiksi omia tietulleja.

Lähde: Paradox Interactive

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Pitkästä aikaa Cities-lisäri, joka vähän väräyttää viisaria. Saattaa olla vaarallista asettaa tällaisia ennakko-odotuksia, mutta toivottavasti inspiraatiota on haettu Transport Tycoonista, kun ilmeisesti lisäri antaa mahdollisuuden rakentaa omia tehtaita ja tuotantoketjuja aina raaka-aineesta kaupassa myytäväksi tuotteeksi asti. Täytyy pitää tätä silmällä.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Jaahas. Ei olekaan tullut hetkeen pelattua, Kun edellinen sessio päättyi noin tunnin progressin menetykseen ja uninstall-nappi kävi aika nopeasti. Vaikka tunti on pieni aika tässä pelissä, niin se oli uuden luonnin ensimmäinen tunti, eli kaikki ärsyttävä moottoriteiden luonti jne.

Jos alottais uutta tämän myötä. En tiedä.

Nostoja