Cities: Skylines ryhtyy yhteistyöhön modaajien kanssa – yhteisön luomaa lisäsisältöä tulossa

Cities: Skylinesiin saadaan tulevaisuudessa virallisemmassa kuosissa yhteisön luomaa sisältöä, kiitos uusien Content Creator Packien.

27.8.2016 18:08

Julkaisija Paradox Interactive ja kehittäjä Colossal Order ovat aloittamassa uudenlaista lisäsisältöhanketta Cities: Skylinesin kanssa. Jatkossa yhtiöiltä on odotettavissa peliin Content Creator Pack -nimisiä sisältöpakkauksia, joita ovat luoneet pelin yhteisön jäsenet virallisen kehitystuen voimin.

Ensimmäinen tällainen paketti on Content Creator Pack: Art Deco, jonka on luonut Cities: Skylines -modaaja Matt ”Shroomblaze” Crux. Paketti lisää peliin noin viidellä eurolla uusia deco-tyylisiä rakennuksia ja se saapuu saataville ensi viikolla.

Paradox lupaa, että Content Creator Packien kehittäjät saavat aina siivun niiden myynneistä. Paradox itse on myös luvannut hoitaa itse pakettien kehityskustannukset.

Seuraava Cities: Skylinesiin saatava Colossal Orderin itse työstämä laajennus on talvella saapuva Natural Disasters -paketti. Mukanaan se tuo peliin nimensä mukaisesti joukon erilaisia katastrofeja ja niihin liittyviä uusia järjestelmiä.

Lähde: Paradox Interactive

Lisää luettavaa