Civilization Revolution palaa uuden strategiapelin voimin / Uutiset / pelaaja.fi

Civilization Revolution palaa uuden strategiapelin voimin

23.06.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

2K Games on tuomassa jatkoa reilun viiden vuoden takaiselle Civilization Revolution pelilleen. Juuri julkistettu Civilization Revolutions 2 ei ole kuitenkaan edeltäjänsä tapaan matkalla konsoleille, vaan se on ensimmäinen varta vasten mobiililaitteita varten kehitelty Civilization-peli.

2K Games ei ole vielä valaissut, kuka Civilization Revolution 2:ta on työstämässä. Julkaisijan mukaan pelin pitäisi kuitenkin tarjota koettavaksi rutkasti tuttuja Civilization-sarjan ydinelementtejä, jotka on nyt mukautettu kosketusnäyttöjä varten. Ohjastamaan pelissä päästään 16 historiallista johtajaa.

Applen iOS-laitteilla Civilization Revolution 2 on pelattavissa alkaen heinäkuun 2. päivä. Se on myös vielä kehitteillä Android-laitteille.

Hintaa pelille ei ole vielä annettu. 2K:n mukaan pelin pitäisi olla kuitenkin niin sanottu premium-nimike.

Civilization Revolution 2:n myötä kehitteillä on parhaillaan kaksikin Civilization-nimikettä. Sarjasta tutun Firaxiksen toimesta pc:lle tuloaan on tekemässä myös Alpha Centauri -henkinen Civilization: Beyond Earth.

Lähde: Joystiq

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Muksu kuva
Muksu
Lainaus

2K Games on tuomassa jatkoa viiden vuoden takaiselle Civilization Revolution pelilleen.

You had me...

Lainaus

Juuri julkistettu Civilization Revolutions 2 ei ole kuitenkaan edeltäjänsä tapaan matkalla konsoleille, vaan se on ensimmäinen varta vasten mobiililaitteita varten kehitelty Civilization-peli.

...and you lost me.

Käyttäjän JiiiHaad kuva
JiiiHaad

Hyvältä kuulostaa mutta pahoin pelkään että peliä on yksinkertaistettu rankalla kädellä. Civin tapaisia strategiapelejä saisi tulla enemmän älypuhelimille, menekkiä olisi varmasti vaikka peli maksaisi sen 10e.

Käyttäjän Milkshake kuva
Milkshake
Lainaus käyttäjältä Muksu

Lainaus2K Games on tuomassa jatkoa viiden vuoden takaiselle Civilization Revolution pelilleen.

You had me...

LainausJuuri julkistettu Civilization Revolutions 2 ei ole kuitenkaan edeltäjänsä tapaan matkalla konsoleille, vaan se on ensimmäinen varta vasten mobiililaitteita varten kehitelty Civilization-peli.

...and you lost me.

Mobiilialusta on minusta paljon loogisempi valinta kuin kotikonsoli. Tämän kaltainen peli kun ei vaadi juurikaan tehoja ja koskettelunäyttö sopii strategiapeliin kuin nakutettu. Mikromaksut toki pelottavat, mutta niihin nykyään törmää jopa PC: n puolella HC-strategiapeleissä (*köh* Crusader Kings II *köh*).

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn

No, Android-tablettini kaipaakin strategiapelaamista, mutta hieman epäilyttää, sillä tällaisten pelien kehityksessä ajatellaan usein vähän liiankin mobiilisti. Toivottavasti suunnittelevat pelin enemmän tablettien kuin kännyköiden ehdoilla.

Tosin mieluummin ottaisin vaikka Civ 4:n Battle for Wesnoth -mobiiliversion tyyppisellä ohjauksessa (eli virtuaalihiiri- ja näppäimistö). Eihän se kauhean luonnolliselta tunnu, mutta vuoropohjaisissa peleissä se tuskin haittaa.

Nostoja