Civilization VI laittaa rakentelun uusiksi, traileri kertoo / Uutiset / pelaaja.fi

Civilization VI laittaa rakentelun uusiksi, traileri kertoo

1.07.2016 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
3

Firaxis Games laittaa Civilization-pelisarjan tuttuja kuvioita uusiksi syksyllä saapuvan Civilization VI:n myötä.

Uusi Civilization VI -traileri esittelee pientä, mutta mahdollisesti kovinkin merkittävää uudistusta Civilization-maailman rakentamiseen. Civilization VI korvaa työläisyksikön rakentajilla, jotka rakentavat tuttuun tapaan parannuksia kaupunkien tuotannon kehittämiseksi. Siinä missä työläiset olivat käytettävissä vaikka koko pelin alusta loppuun saakka, voi rakentajia kuitenkin käyttää vain rajallisia määriä. Rakentajien uudistukset valmistuvat kuitenkin välittömästi, joten pelaajien ei tarvitse odottaa työn valmistumista useamman vuoron ajan.

Civilization VI saapuu 21. lokakuuta pc:lle.

Lähde: 2K Games

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn

Hienoa, että laittavat peruspeliä ainakin jonkin verran uusiksi. Jos haluaisin sitä samaa vanhaa, pelaisin sitä samaa vanhaa, eli nelosta tai vitosta.

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard
Lainaus käyttäjältä JNyknn

Hienoa, että laittavat peruspeliä ainakin jonkin verran uusiksi. Jos haluaisin sitä samaa vanhaa, pelaisin sitä samaa vanhaa, eli nelosta tai vitosta.

Niinpä...ja Civ 5:sta tuli kyllä pelattua ihan tarpeeksi kyllästymispisteeseen asti, joten hyvä että ovat lähteneet moniakin asioita muuttamaan, muuten jäisi ostamatta.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Hmm... Viimeksi tullut jotain edes vähän tämän kaltaista pelattua Simcity 2000:n parissa. Pieni kipinä ilmeisesti syttymässä kun nämä on ihan mielenkiintoisia trailereita... Ehkä kuitenkin ensin testaan vaikkapa Tropicoa, joku tuli PS+:n kautta.

Nostoja