Civilization VI saattaa barbaarit uuteen kukoistukseen – ilmainen sisältöpäivitys saapuu ensi viikolla / Uutiset / pelaaja.fi

Civilization VI saattaa barbaarit uuteen kukoistukseen – ilmainen sisältöpäivitys saapuu ensi viikolla

16.02.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Civilization VI, Civilization, barbarian Clans, Firaxis, strategia, barbaari

Civilization VI:n barbaarit ovat saamassa lisää lihaa luidensa ympärille 26. helmikuuta alkaen. Firaxis on tuomassa peliin tuolloin sen tuoreimman sisältöpäivityksen, joka pitää sisällään uuden Barbarian Clans -pelitilan.

Tuoreella pelitilalla Civilization VI:n barbaarikylät voivat edustaa yhtä kuudesta eri klaanityypistä ja rakentaa omia uniikkeja yksiköitään, jotka perustuvat pelin ulkopuolelle jääneisiin sivilisaatioihin. Kukoistuksen kautta barbaariklaanit voivat jopa kasvaa omiksi kaupunkivaltioikseen, mitä pelaajat voivat halutessaan niin edesauttaa kuin häiritäkin.

Vanhaan tuttuun malliin barbaariklaanit ovat yhä hävitettävissä maailmankartalta sotakeinoin, mutta uutena lisänä kyliä voi lähteä vastaisuudessa myös ryöstelemään rahan perässä. Halutessaan. klaaneja voi jopa lahjoa puolelleen tai yllyttää muiden pelaajien kimppuun.

Uuden tilan pelaaminen ei vaadi Civilization VI:n laajennusten omistamista.

Videoesittely Barbarian Clans -tilasta on nähtävillä alta. Video käy läpi myös tuoreen päivityksien pienempiä lisäyksiä, kuten mahdollisuuden vaikuttaa siihen, mitä johtajia pelaamissaan peleissä on mahdollista kohdata.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja