Civilization V:n pääsuunnittelija loikkasi suurstrategiakehittäjä Paradoxille / Uutiset / pelaaja.fi

Civilization V:n pääsuunnittelija loikkasi suurstrategiakehittäjä Paradoxille

12.05.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Civilization V:n pääsuunnittelijana aikoinaan toiminut Jon Shafer on löytänyt uuden työpaikan. Vastaisuudessan mies toimii osana ruotsalaista Paradox Development Studiota, joka tunnetaan niinkin kepeistä pelikokemuksista, kuten Europa Universalis ja Crusader Kings.

Paradoxilla Shafer heitetään mukaan kehittämään kokonaan uutta peliä, josta Paradox on valmis kertomaan lisää vasta tulevaisuudessa. Sen rinnalla mies jatkaa myös vielä omalla ajallaan oman At the Gates -strategiapelin luontia, jota varten hän keräsi vuonna 2013 reilun sadantuhannen dollarin Kickstarter-rahoituksen.

– Fanit kohdistavat meihin korkeita odotuksia pelaamiensa syvällisten, monimutkaisten ja pitkäikäisten pelien perusteella. Olen tuntenut Jonin nyt 15 vuotta ja olen innoissani hänen liittymisestään osaksi Paradoxia. Jonilla on asiantuntemusta luoda juuri tällaisia kokemuksia ja hän on kanssamma samalla kartalla suunnittelufilosofian suhteen, Paradox Development Studion luova johtaja Johan Andersson kertoo.

Parhaillaan Paradox hakee työvoimaa Shaferin tiimiin rekrysivuillaan.

Lähde: Paradox Interactive

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän lindario kuva
lindario

Uusi IP toisen maailmansodan jälkeisestä ajasta, pronssikaudesta tai antiikista olisi siisti. Mahdollinen Victoria III kun jäänee oman luojansa hoidettavaksi.

Käyttäjän taistelujake kuva
taistelujake

tämä on kyllä mukavaa kiva nähdä mitä tästä tulee kuitenkin henkilökohtaiset lempi strategia pelit ovat juuri civi ja europe uiversalist. vielä kun saisivat hearts of ironin pääkehittäjän niin tässä voisi olla jotain uskomatonta.