Civilizationin isä lähtee syvemmälle avaruuteen – Sid Meier's Starships julkistettu / Uutiset / pelaaja.fi

Civilizationin isä lähtee syvemmälle avaruuteen – Sid Meier's Starships julkistettu

19.01.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Civilization-sarjan suunnittelijalegenda Sid Meier on julkistanut uuden vuoropohjaisen strategiapelin. Yhdessä Firaxis-studionsa kanssa mies puuhastelee parhaillaan Civilization: Beyond Earthin universumiin sijoittuvaa Sid Meier's Starshipsia.

Windows- ja OS X -koneille sekä iPadeille matkalla olevassa Starshipsissa pelaajat ottavat hallintaansa kokonaisen avaruusaluslaivueen, jonka voimin päästään sekä taistelemaan, tutkimaan avaruutta että myös harrastamaan diplomatiaa eri planeettojen välillä. Starshipsin ja Civilization: Beyond Earthin kerrotaan olevan lisäksi jollain tapaa myös toiminnallisesti yhteydessä toisiinsa, mutta yksityiskohtia tästä ominaisuudesta ei ole kuitenkaan vielä kerrottu tarkemmin.

Sid Meier's Starship on tarkoitus julkaista vielä kuluvan vuoden alkupuoliskon aikana.

Lähde: Gamespot

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Diego McBonana kuva
Diego McBonana

Odotukset on syytä pitää kurissa, että saa (toivottavasti) yllättyä positiivisesti. Firaxis räpiköinyt viime aikoina aivan liikaa.

Käyttäjän Majur1 kuva
Majur1

Vihdoin! Ajattelin Beyond Earthin nimen kuultuani että vihdoin GalCiv sarjalle on tullut haastaja, mutta ei se ihan sellainen ollutkaan. Toivottavasti tämä pystyy haastamaan Galciv3:sen ja pakottaa molemmat tekemään mahdollisimman hyvän pelin. Pelaajan etuhan tämä on, että on ainakin sitten vaihtoehtoja.