Clash of Clans -kehittäjä Supercellin uutuuspeli saapui ensimmäisten testattavaksi

Supercellin uusin peli on parhaillaan testattavissa kanadalaisilla mobiilipeleillä. Uutukainen kantaa nimeä Smash Land ja se on tällä kertaa hieman pulmavetoisempi kokemus

4.4.2015 04:32

Kotimainen mobiilimenestyjä Supercell on aloittanut uuden pelinsä testaamisen Kanadassa. Vaahterasiirapin ja jääkiekon luvatussa maassa iOS-laitteelleen on nyt tovin aikaa voinut latailla Smash Landin, joka ei peräti ole aivan Clash of Clansin ja Boom Beachin tapainen strategiapeli.

Tyyliltään Smash Land on tällä kertaa hieman pulmapelimäisempi kokemus, jonka kehittäjät ovat todennäköisesti pelanneet erän jos toisenkin japanilaista Monster Strikea. Pelissä pelaaminen koostuu erillisiin kenttiin jaetuista taisteluista, joissa pelaajat kamppailevat erilaisia vihollisia vastaan sinkoamalla kokoamansa sankarijoukon edustajia pitkin maastoa. Toimintaa maustetaan tietysti myös roolipelielementeillä pelaajien pystyessä kehittämään hahmoja näitä taisteluttamalla.

Yksinpelin ohella myös jonkinlaista moninpeliä tuetaan.

Tiedossa ei vielä ole, milloin Smash Land voitaisiin nähdä Suomessakin. Mielenkiintoista tulee kuitenkin jälleen olemaan, miten peli tullaan vastaanottamaan maailmalla. Jo yksinomaan Hay Dayn, Clash of Clansin ja Boom Beachin voimin Supercell kerrytti viime vuonna huiman reilun 1,5 miljardin euron liikevaihdon.

Lähde: VentureBeat

Lisää luettavaa