Nintendon etujärjestelmä Club Nintendo on tänä vuonna tulossa tiensä päähän. Palvelu lopetetaan kolmeportaisesti, ja Euroopassa lappu lankeaa lopullisesti luukulle syyskuun 30. päivä. Mikäli palvelusta tahtoo lunastaa palkintoja, se on siis tehtävä ennen syyskuun loppua.

Huhtikuun ensimmäisestä päivästä eteenpäin Nintendo ei enää sisällytä tuotteisiinsa koodeja, joilla palkintojen ostamiseen käytettäviä tähtiä voi lunastaa. Huhtikuun 20. päivästä alkaen Nintendo eShopista ostettuja pelejä ei enää pysty rekisteröimään palveluun. Helmikuussa Euroopassa ilmestyvät New Nintendo 3DS ja 3DS XL eivät myöskään ole rekisteröitävissä.

Club Nintendo on tarkoitus korvata myöhemmin hieman vastaavanlaisella etujärjestelmällä. Tulevasta palvelusta ei ole kuitenkaan vielä vahvistettua tietoa.

Club Nintendo on toiminut nykyisessä muodossaan vuodesta 2007 lähtien. Palvelusta on voinut Nintendon tuotteista saamillaan koodeilla lunastaa tähtiä. Tähdillä on vuorostaan saanut muun muassa taustakuvia, avaimenperiä tai pisteitä, joilla on voinut tehdä ostoksia tietyille konsoleille Nintendon verkkokaupassa.

Lähteet: Nintendo, Polygon

Lisää luettavaa