Brittistudio Codemasters on näillä näkymin aikeissa julkistaa uuden pelin ensi viikolla. Kaahailulla vuosia rahaa kahminut kehittäjä julkaisi tänään verkossa lyhyen kiusoitteluvideon, joka kertoo ”kilpa-ajon palaavan”.

Mitenkään hirveän sisältörikkaasta pätkästä ei noin muuten ole kyse. Pääosan ajasta videolla vie kumia poltteleva kilpa-auto, jonka jälkeen ruudulla vilahtaa tutuhko numerolla kaksi varustettu logo. Myös päivämäärä 8. elokuuta on ujutettu mukaan.

On jo aikalailla varmaa, että video liittyy autopeli Grid 2:een. Codemasters toki varmisti pitkän aikaa sitten työstävänsä vuonna 2008 julkaistulle hittipeli Race Driver: Gridille ainakin jonkinlaista jatkoa, mutta mitään virallista julkistusta peli ei ole vielä tänäkään päivänä kuitenkaan saanut.

Pitkän hiljaiselonsa johdosta mahdolliset peruuntumishuolet ovatkin pyörineet ajoittain fanien mielissä. Viime kuussa ilmaantunut huhu toi sentään hieman toivoa kertomalla, että peli olisi vielä kehityksessä.

Codemastersilla on riittänyt kuluvan vuoden aikana puuhasteltavaa. Yhtiö toi alkuvuodesta kauppoihin Dirt Showdown -romurallinsa, jota loppuvuodesta seuraavat vielä ainakin F1 2012 sekä arcade-henkinen F1 Race Stars. Codemasters on vastannut myös selaimella pelattavasta F1 Online: The Gamesta.

Linkki traileriin

Lisää luettavaa