Colin McRae Rally kaasutti Steamiin / Uutiset / pelaaja.fi

Colin McRae Rally kaasutti Steamiin

31.07.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
6

Codemastersin viime vuonna mobiililaitteille julkaisema Colin McRae Rally -ajopeli on saapunut nyt myös Windowsille ja OS X:lle. Peliä kaupitellaan Steamin kautta seitsemän euron hintaan.

Uusin Colin McRae Rally on vuodelta 2000 peräisin olevan legendaarisen Colin McRae Rally 2.0:n inspiroima tekele. Peli hyödyntää siis tuttua tuntumaa hakevaa ajo- ja fysiikkamallinnusta, minkä lisäksi mukana nähdään neljä tuttua ralliautoa ja 30 rallikenttää. Luonnollisesti nykypäivää varten peli on hiottu tukemaan samalla myös vielä teräväpiirtografiikkaa ja paranneltua äänimaailmaa.

Colin McRae Rally on ollut ensimmäinen peli vuosiin, jossa Codemasters on hyödyntänyt edesmenneen rallilegendan nimeä. Viimeksi miehen nimi koristi Colin McRae: Dirt 2:n kantta vuonna 2009.

Lähde: Codemasters

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Jester kuva
Jester

Colin McRae Rally 2.0 on mielestäni paras ralli peli koskaan. Mikään peli ei mielestäni ole ollut parempi.

Isoimmat asiat jotka tuossa häirisee on oikeiden kuljettajien nimien puuttuminen, sekä varmaan 3 samaa kuljettajaa aina voitaa kisat/ taistelee voitosta.

Ps2 aikakauden Wrc peleissä oli kyllä silti hieno saman koneen moninpeli, sai ajaa kaverin kanssa samassa talissa. Ja Wrc ei aina voittanut samat autot. Ja tulipa jopa keskeytyksiä tekoälyn puolesta.

Käyttäjän RacerBest kuva
RacerBest

Ennen kuin innostuu liikaa, täytyy muistaa että tämä on sama peli kuin viime vuoden puolella julkaistu Colin McRae Rally mobiilipeli parannetuilla grafiikoilla.

Ihan ok peli kuitenkin.

Käyttäjän Jarppa kuva
Jarppa

Eiköhän pahimpaan ralli-hätään kelpaa DiRT 4:ää odotellessa :)

Käyttäjän harakiri kuva
harakiri

Too soon.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Siis mitä? Mullahan on ensimmäinen Colin McRae Rally tuossa ihan Windows versio vuodelta jotain 1990-loppu. Big Box ja kaikkee. Jep niin kuin Jester tuossa totesi 2.0 on paras rallipeli (PC) koskaan, aivan tajuttomat grafiikat aikanaan sekä uskomattoman hyvä LAN peli.

Käyttäjän Eerie kuva
Eerie

Oujeah, CMR 2 on varmana sarjansa paras.