Colin McRae suuntaa uusille urille / Uutiset / pelaaja.fi

Colin McRae suuntaa uusille urille

22.03.2007 // Kirjoittanut: Pelaaja_Ossi
31

PlayStation 3:lle, Xbox 360:lle ja pc:lle julkaistava Colin McRae: DIRT laajentaa sarjaa perusralleista myös off-road-kisailun puolelle. Codemasters on kertonut, että luvassa on rallin, ylämäkiajelun ja rallicrossin kirjava sekoitus.

corr_02.jpg

Pääasiassa pelitilat jaetaan kuitenkin kahteen pääluokkaan: ralliin ja niin sanottuihin C.O.R.R. (Championship Off-Road Racing) -kilpailuihin. Jälkimmäisessä luokassa teknisesti enemmän tai vähemmän haastavilla radoilla pyörii samaan aikaan kymmenen menopeliä. Mukana on muitakin ajoneuvoja kuin tavallisia ralliautoja.

C.O.R.R.-kisat näyttävät olevan jotain PlayStation 3:n MotorStormin tapaista. Ainakin tekijöidensä mukaan kilpailut ovat erittäin intensiivisiä ja haastavia.

corr_buggy_02.jpg

Codemasters ilmoitti myös, että pelaajalla on täysi kontrollointimahdollisuus hidastuksiin ensimmäistä kertaa sarjan historiassa.

corr_01.jpg

croft_rallycross_01.jpg

rallycross_01.jpg

Colin McRae: DIRT saapuu Eurooppaan näillä näkymin kesäkuussa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän lemmu kuva
lemmu

Näyttää ihan kivalta. Saa nähdä millainen tuntuma ratin kanssa sitten tulee pelatessa olemaan. HD-graffoista onkin erittäi paljon hyötyö juuria autopeleissä, joissa pitäisi kauas nähdä aina.

Käyttäjän dante_727 kuva
dante_727

MAHTAVAA

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Vaikuttaa kyllä hyvältä :) ja varmasti hankin ellei parempaa oel tulossa esim. Rallisport Challenge 3:Sta.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kummasti on yksityiskohdat kadonnut kuvista jos vertaa niihin aikaisemmin julkaistuihin. Alkaa näyttämään ihan normi kaahailulta, mikä sinäänsä on harmi.

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

Näyttää hyvältä kyllä ja vaihtelun puute on kiusannut moniakin autopelejä Paitsi mahtavaa Burnoutia,niin hyvää vaihtelua voisi antaa tollainen Of Road kisailukin peliin. Innolla odotellaan.

Käyttäjän VRSV kuva
VRSV

Mahtavaa! Osuu ja uppoaa kyllä meikäläiseen. On tässä jo odotettukin hyviä autopelejä konsoleille, siis uudelle sukupolvelle

Mutta eiköhän tää lähde käyntiin Motorstormin ja Forza 2:n myötä.

Käyttäjän jones kuva
jones

"HD-graffoista onkin erittäi paljon hyötyö juuria autopeleissä, joissa pitäisi kauas nähdä aina." totta.. vaikka ei se kunnon rallimies koskaan mutkia katso vaan kartturia kuuntelee..hehe :D

toivotaan että ajotuntuma on hyvä eikä liian herkkä ja vielä kun tuon Lemmun toivomus näkyvyydestä tulisi kuntoon niin NAM! Ei saa unohtaa tietenkään vauhdin tuntua!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

^ mahtaa iskääs vituttaa ostaa kersalleen noin kalliin lelun. Ja varmaankin liität sen ihan normitelkkuun joten naama umpeen. :D

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Normi telkku on,mutta PLAYSTATION 3:n ostan ihan itse. 26.V pussylover ”not a child anymore so,SHUT THE FUCK UP!!

Itsekkin aijon ostaa PS3 vaikka omistan jo XO:n, mutta tuollainen trollaaminen on täysin turhaa ja tyhmää, luulisi että 26v olisi hieman aikuistuneempi.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"tuollainen trollaaminen on täysin turhaa ja tyhmää, luulisi että 26v olisi hieman aikuistuneempi."

Et kai sä vitun tollo luule, että tuo trollihomo on 26v?