Uusi Command & Conquer peruttiin, kehitystiimi lihoiksi / Uutiset / pelaaja.fi

Uusi Command & Conquer peruttiin, kehitystiimi lihoiksi

29.10.2013 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

Electronic Artsin ilmaiseksi pelattava uusi Command & Conquer -peli ei ole tapahtumassa ainakaan sellaisena kuin sen alkujaan oli tarkoitus. Pelin kotisivuilla julkaistiin tiistaina ilmoitus, jonka mukaan sen nykyisen version kehitys oltaisiin lopetettu.

– Palautteenne alfatestistä on ollut selvä: emme tee peliä, jollaista te haluatte pelata, kehittäjä Victory Games totesi sivuilla jyrkästi.

Electronic Arts on samalla vahvistanut medialle, että peliä kehittänyt tiimi tullaan lakkauttamaan. Pelijätti lupasi toki kuitenkin samalla, että se pyrkii etsimään työntekijöille uusia tehtäviä yhtiön sisältä mahdollisuuksien mukaan.

Toivoa uudesta Command & Conquerista ei tarvitse heittää täysin kaivoon. Peruuntuneen pelin kotisivuilla tehdyn ilmoituksen mukaan EA tuskiskelee parhaillaan, voisiko rakastettu sarja palata maailmaan vielä kenties jossain toisessa muodossa.

Uusi Command & Conquer julkistettiin alkujaan vuoden 2011 lopulla Command & Conquer: Generals 2 -nimisenä tuotteena. Pelistä oli määrä tulla hyvin moninpelikeskeinen tuotos, mihin EA pyrki myöhemmin tuomaan pientä muutosta E3-messuilla julkistetulla kampanjatilalla. Lisäys ei kuitenkaan liennyt tarpeeksi jämerä.

Lähde: Command & Conquer, Polygon

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Jussukka_ kuva
Jussukka_

harmi sinänsä olis ollut tervetullut lisä pelihyllyyn

Käyttäjän Veriveli kuva
Veriveli

Tyypillistä EA:ta. Ei halua rahottaa pelinkehitystä loppuun, ja syytetään siitä pelaajia.

Käyttäjän Demppa kuva
Demppa

Eikös tätä koitettu Biowaren nimellä jossain välissä mainostaa? Kannattaa suosiolla kyllä Tiberian Dawnia pelailla jos hyvää C&C kokemusta kaipaa.

Käyttäjän frozen kuva
frozen
Lainaus käyttäjältä Demppa

Eikös tätä koitettu Biowaren nimellä jossain välissä mainostaa? Kannattaa suosiolla kyllä Tiberian Dawnia pelailla jos hyvää C&C kokemusta kaipaa.

nehän udelleen nimesi vain joitakin studioita biowareksi ja olisikohan yksi semmonen sitten tehny tota peliä

Käyttäjän Mr.Monttu kuva
Mr.Monttu

Hyvä vain että peruttiin, jospa sieltä tulisi seuraavaksi jotain muuta kuin free to playtä...Kiitos, nam.