Uusi Command & Conquer peruttiin, kehitystiimi lihoiksi

Uusi Command & Conquer -peli on ainakin nykyisessä muodossaan peruttu, sillä ilmeisesti kyseessä ei ollut tuote, jota pelaajat halusivat.

29.10.2013 18:57

Electronic Artsin ilmaiseksi pelattava uusi Command & Conquer -peli ei ole tapahtumassa ainakaan sellaisena kuin sen alkujaan oli tarkoitus. Pelin kotisivuilla julkaistiin tiistaina ilmoitus, jonka mukaan sen nykyisen version kehitys oltaisiin lopetettu.

– Palautteenne alfatestistä on ollut selvä: emme tee peliä, jollaista te haluatte pelata, kehittäjä Victory Games totesi sivuilla jyrkästi.

Electronic Arts on samalla vahvistanut medialle, että peliä kehittänyt tiimi tullaan lakkauttamaan. Pelijätti lupasi toki kuitenkin samalla, että se pyrkii etsimään työntekijöille uusia tehtäviä yhtiön sisältä mahdollisuuksien mukaan.

Toivoa uudesta Command & Conquerista ei tarvitse heittää täysin kaivoon. Peruuntuneen pelin kotisivuilla tehdyn ilmoituksen mukaan EA tuskiskelee parhaillaan, voisiko rakastettu sarja palata maailmaan vielä kenties jossain toisessa muodossa.

Uusi Command & Conquer julkistettiin alkujaan vuoden 2011 lopulla Command & Conquer: Generals 2 -nimisenä tuotteena. Pelistä oli määrä tulla hyvin moninpelikeskeinen tuotos, mihin EA pyrki myöhemmin tuomaan pientä muutosta E3-messuilla julkistetulla kampanjatilalla. Lisäys ei kuitenkaan liennyt tarpeeksi jämerä.

Lähde: Command & Conquer, Polygon

Lisää luettavaa